top of page
Building dreams since 1995.png

Amazon Web Services
Parteneriat strategic

Transilvania IT Cluster prin Transilvania Digital Innovation Hub facilitează accesul la serviciile Amazon prin programul AWS Activate.

john-baker-O0TJxneMyts-unsplash.jpg

DESPRE AWS

Amazon Web Services (AWS) este cea mai cuprinzătoare și mai largă platformă cloud din lume, oferind peste 200 de servicii complete de la centrele de date la nivel global. Milioane de clienți - inclusiv startup-urile cu cea mai rapidă creștere, cele mai mari întreprinderi și agenții guvernamentale de vârf - utilizează AWS pentru a reduce costurile, pentru a deveni mai agili și pentru a inova mai repede

Astfel, Transilvania DIH prezintă:

Acces la suport gratuit pentru programul AWS Activate.

Banner Matching Resources (2).png

Transilvania IT a fost selectat ca furnizor pentru programul AWS Activate și acum putem susține startup-urile din comunitatea noastră cu credite gratuite AWS în valoare de 5.000 $.

 

AWS Activate este un program gratuit care oferă startupurilor eligibile o serie de avantaje, inclusiv credite AWS și credite AWS Support pentru a ajuta startup-urile să își dezvolte rapid afacerea.

AWS Activate constă din două niveluri de program - Activate Founders și Activate Portfolio. Puteți afla despre programe aici.

bottom of page