Building dreams since 1995.png

Amazon Web Services
Parteneriat strategic

Transilvania IT Cluster prin Transilvania Digital Innovation Hub facilitează accesul la serviciile Amazon printr-un parteneriat strategic: Accelerarea inovației împreună.

john-baker-O0TJxneMyts-unsplash.jpg

DESPRE AWS

Amazon Web Services (AWS) este cea mai cuprinzătoare și mai largă platformă cloud din lume, oferind peste 200 de servicii complete de la centrele de date la nivel global. Milioane de clienți - inclusiv startup-urile cu cea mai rapidă creștere, cele mai mari întreprinderi și agenții guvernamentale de vârf - utilizează AWS pentru a reduce costurile, pentru a deveni mai agili și pentru a inova mai repede

Astfel, Transilvania DIH prezintă:

TDIH4STARTUPS - componentă care va facilita accesul la programul AWS Activate.

aws.png

Transilvania IT a fost selectat ca furnizor pentru programul AWS Activate și acum putem susține startup-urile noastre cu credite gratuite AWS cu până la 100.000 $.

 

AWS Activate este un program gratuit care oferă startupurilor eligibile o serie de avantaje, inclusiv credite AWS și credite AWS Support pentru a ajuta startup-urile să își dezvolte rapid afacerea.

AWS Activate constă din două niveluri de program - Activate Founders și Activate Portfolio. Puteți afla despre programe aici.

TDIH4Universities - componentă care va facilita accesul la programul AWS Academy Programul Academiei AWS pentru universități din România.

 

Aflați mai multe aici.

 

Abilitarea instituțiilor de învățământ superior să pregătească studenții pentru certificări și cariere recunoscute în industrie în cloud.

 

Deoarece tehnologiile cloud continuă să ajute organizațiile să se transforme într-un ritm rapid, angajații cu cunoștințe despre în cloud sunt la mare căutare. Potrivit datelor LinkedIn, cloud computing-ul este cel mai mare de care au nevoie companiile cu abilități dificile. AWS Academy oferă instituțiilor de învățământ superior un curriculum gratuit, gata de predat, în cloud computing, care pregătește studenții să urmeze certificări recunoscute în industrie și locuri de muncă în cerere în cloud. Curriculumul nostru îi ajută pe educatori să rămână în fruntea inovației AWS Cloud, astfel încât să poată dota studenții cu abilitățile de care au nevoie pentru a fi angajați într-una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere.

 

TDIH4PUBLICADMINISTRATION - componentă care va facilita accesul la programul AWS Veracity pentru autoritățile de stat și locale.

 

 

Municipalitățile aspiră să-și ajute locuitorii și afacerile și să creeze comunități puternice pentru a îmbunătăți perspectivele pentru toată lumea. Cu toate acestea, oamenii, resursele și bugetele sunt copleșite de gestionarea problemelor operaționale de zi cu zi. AWS și partenerii lor au o abordare unică pentru a ajuta municipalitățile să înceapă să elimine cheltuielile operaționale legate de furnizarea de servicii pentru rezidenți și companii. AWS va lucra de la provocările operaționale pentru a identifica până la 3 proiecte pilot care pot fi derulate pentru a aborda probleme specifice din organizație. Fie oferind o mai bună înțelegere sau înțelegere din datele clienților, fie folosind automatizarea pentru a elimina interogările de nivel scăzut. Oricare ar fi provocarea, obiectivul este de a elibera oamenii și bugetul limitat ai clienților, astfel încât aceștia să se poată concentra pe sprijinirea comunității.

 

Proiectul pilot este conceput pentru a funcționa la toate cele 3 niveluri de tehnologie dintr-o municipalitate - Date, Digital și infrastructură. Proiectele selectatei se vor concentra în mod obișnuit pe rezolvarea unei provocări comerciale folosind date, îmbunătățirea unui proces de afaceri aplicând o soluție digitală de la una dintre soluțiile Incubator AWS și sprijinirea echipei tehnologice a municipalităților pentru a oferi instruire și sprijin pentru implementarea acestor soluții pe AWS Infrastructure .