top of page

Întâlnirea membrilor Transilvania IT Cluster & ARIES Transilvania, la AGA 2024

Adunarea Generală Anuală din 2024 a reunit membrii Transilvania IT Cluster și ai ARIES Transilvania la ABC Incubator, oferind un cadru propice pentru consolidarea legăturilor în comunitate.


Ne-am bucurat de o participare considerabilă și de o atmosferă plină de entuziasm și susținere din partea membrilor noștri, ca de fiecare dată, lucru pentru care suntem recunoscători.


Pe ordinea de zi a evenimentului s-au regăsit: prezentarea activităților curente și a programelor derulate de către Asociația Transilvania IT & ARIES Transilvania, precum și a celor planificate sau în desfășurare până la următoarea adunare generală; evaluarea și aprobarea situației financiare și alte puncte legate de organizarea asociațiilor.


Referitor la modificările în componența Consiliului Director, vicepreședintele Gabriel Crețu (CEO Evozon) a decis să se retragă din board, urmând ca locul său să rămână vacant pentru o perioadă de un an.


Noua echipă de conducere a fost validată de membri, iar domnul Voicu Oprean, în calitate de președinte al boardului și CEO al AROBS, a subliniat beneficiile aduse și viitoarele contribuții ale clusterului Transilvania IT.


Bianca Muntean, managerul Transilvania IT, a prezentat raportul de activitate pentru anul 2023 și planul de acțiune pentru 2024. Bianca a prezentat și echipa, care s-a mărit considerabil în ultimul an, dar și cele mai importante proiecte pe care le gestionăm - începând cu proiectul nostru fanion, The European Digital Innovation Hub in Transilvania. Și comunitatea Transilvania IT s-a dezvoltat considerabil în ultimul an, numărând în acest moment peste 180 de companii, startup-uri și parteneri.


După expunerea activității clusterului, a venit rândul membrilor să ia cuvântul - aceștia au fost invitați să se prezinte și să-și exprime așteptările față de comunitatea noastră. Nu în ultimul rând, am prezentat încă o dată platforma dedicată membrilor, acolo unde sunt centralizate toate știrile importante, evenimentele relevante și oportunitățile de care ei pot beneficia.


Întâlnirea s-a încheiat într-o notă plăcută, cu o sesiune de socializare și networking. Chiar dacă ne străduim să comunicăm cât mai des cu membrii clusterului și organizăm întâlniri online sub formă de workshopuri sau meetinguri de prezentare a oportunităților, cum este evenimentul recurent Tech Coffee, întâlnirile fizice sunt cele care facilitează crearea și consolidarea legăturilor în comunitate.


Comments


bottom of page