top of page

Career Camp - Digital Career: Oportunitate educațională la Oradea

În era digitală în continuă evoluție, dezvoltarea abilităților tehnologice devine crucială pentru tineri și profesori. Transilvania IT Cluster Oradea, cu sprijinul partenerilor săi, anunță organizarea evenimentului educațional inovator "Career Camp - Digital Career", care se va desfășura în perioada 20-21 octombrie 2023, la Cetatea Oradea.

O oportunitate educațională de excepție


Scopul principal al Career Camp - Digital Career este de a oferi un mediu propice dezvoltării abilităților tinerilor și profesorilor în domeniul digital. Evenimentul se axează pe crearea unui context educațional care să permită tinerilor să-și dezvolte aptitudinile esențiale pentru piața muncii viitoare.


Ce include evenimentul

Sesiuni educaționale captivante: Participanții vor avea ocazia să ia parte la sesiuni educaționale interactive, conduse de experți recunoscuți în domeniul tehnologiei și educației, care vor oferi o perspectivă deosebită asupra ultimelor tendințe și tehnologii.

Ateliere pentru profesori: Profesorii vor avea acces la ateliere speciale concepute pentru a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile digitale și să înțeleagă cum pot utiliza tehnologia în procesul de învățare al elevilor lor.

Oportunități de networking: Evenimentul oferă o platformă excelentă pentru tineri și profesori deopotrivă să-și extindă cunoștințele și să se conecteze cu profesioniști din industrie.


Cum te poți înscrie

Pentru a participa la acest eveniment inovator, căutăm 100 de tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani, alături de 30 de profesori dornici să se implice. Poți să-ți asiguri un loc completând formularul disponibil aici.


Organizatori și parteneri

Evenimentul este organizat de Protimer și Transilvania IT Cluster Oradea, alături de parteneri: Celestica, Visit Oradea, Primăria Oradea, Asociația Ascendis și Make IT in Oradea.


Career Camp - Digital Career se angajează să pregătească tinerii și profesorii pentru provocările și oportunitățile unei lumi digitale în continuă evoluție. Prin sesiuni educaționale captivante, ateliere dedicate profesorilor și oportunități de networking, evenimentul propune un spațiu vital pentru dezvoltarea abilităților necesare în viitorul digital.Postări recente

Afișează-le pe toate

Commenti


bottom of page