top of page

De ce să alegi TEDIHT pentru transformarea digitală a afacerii tale?

În lumea actuală, întrebarea nu mai este de ce ar trebui să ne digitalizăm, ci mai degrabă ce partener să ne alegem pe acest drum.


Este evident deja că digitalizarea este cheia pentru a rămâne competitiv în mediul de afaceri contemporan, iar un centru de inovare digitală este cea mai bună alegere pe care o puteți face, ca să vă duceți afacerea la nivelul următor. Totuși, nu toate hub-urile digitale sunt la fel. The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT) se distinge prin experiență, maturitate, expertiză și conectare la nivel european, precum și prin angajamentul său ferm de a susține întreprinderile și organizațiile din sectorul public în această evoluție digitală.


De ce este TEDIHT partenerul potrivit în călătoria spre transformarea digitală?

Expertiză consolidată și experiență reală


TEDIHT nu este doar un hub digital, ci un consorțiu regional compus din 14 organizații, șase parteneri și opt parteneri asociați, dezvoltat de principalii actori de inovare din Regiunea Nord-Vest. Cei 6 parteneri principali sunt trei universități de prestigiu și un institut de cercetare, alături de parteneri din sectorul privat, Hygia și Transilvania IT. Avem experți și expertiză într-o gamă largă de domenii, pregătiți să vă susțină în procesul de transformare digitală.


Fondat în 2017, TEDIHT are deja o activitate de șapte ani, așadar are un know-how solid și o experiență bogată în digitalizare. Am testat mult și am depășit numeroase provocări, ceea ce ne-a consolidat cunoștințele și ne ajută acum să identificăm direcția corectă mai repede și mai direct, fără să mai fie nevoie de încercări și tatonări. Știm exact ce avem de făcut, suntem puternic ancorați în realitate și în piață, având un nivel mai înalt de maturitate, comparativ cu alte centre de inovare digitală din România.


Într-o vreme în care alții încă învață, noi suntem deja în mișcare. Ne bazăm pe cunoștințele și conexiunile noastre pentru a oferi soluții de înaltă calitate și pentru a crea oportunități acolo unde alții încă descoperă potențialul digital.


Recunoaștere și calitate


TEDIHT nu este doar un centru obișnuit de inovare digitală. Suntem recunoscuți la nivel european pentru parteneriatele noastre solide și abordarea transsectorială. A fi primul DIH operațional din România și să fim recunoscuți ca atare reprezintă o validare a angajamentului nostru pentru excelență și inovare.


După ani de muncă, suntem acolo unde se întâmplă lucrurile și unde creăm oportunități. Înțelegem nevoile beneficiarilor și ne străduim să eliminăm decalajul între acestea și soluțiile digitale disponibile. Fiecare interacțiune cu beneficiarii noștri este o oportunitate de a descoperi și de a dezvolta soluții tailor made, adaptate exact la nevoile specifice ale clienților.


Expertiza și conexiunile noastre extinse reprezintă cel mai mare avantaj al colaborării cu TEDIHT. 


Soluții personalizate


La TEDIHT, beneficiarii sunt pe primul loc în tot ceea ce facem. Comunicăm strâns cu toți cei interesați de serviciile noastre, pentru a înțelege în profunzime cerințele lor și pentru a dezvolta soluții care să aducă valoare reală. În timpul discuțiilor, identificăm împreună nevoile fiecăruia - de multe ori, descoperim în același timp cu beneficiarii ce le lipsește, adică îi ajutăm și îi ghidăm în procesul de (auto)cunoaștere și descoperire. 


Sprijin fără costuri ascunse


Nu în ultimul rând, la TEDIHT, angajamentul nostru este să ajutăm antreprenorii și organizațiile din sectorul public fără a aștepta nimic în schimb. Spre deosebire de firmele de consultanță care oferă sfaturi (și) cu un ochi pe profit, noi oferim servicii valoroase, dar gratuite pentru beneficiari - întrucât sunt finanțate de Comisia Europeană (în cadrul Programului Europa Digitală) și de Autoritatea pentru Digitalizarea României, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare 2021-2027.În concluzie, colaborarea cu TEDIHT nu înseamnă doar transformare digitală, ci și oportunitatea de a beneficia de experiența, expertiza și resursele unui partener de încredere, conectat și activ la nivel european.


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page