top of page

Doua companii membre Transilvania IT Cluster printre castigatorii Galei ANIS 2021

ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, a organizat marți, 20 aprilie, a șaptea ediție a Galei ANIS.În cadrul evenimentului au fost premiate companiile, respectiv proiectele care s-au remarcat de-a lungul anului precedent. În cadrul ediției curente s-au înscris 51 de proiecte, din partea a 29 de companii.


Membrii juriului care au desemnat câștigătorii celei de a șasea ediții a Galei ANIS sunt: Mihai Matei – Președinte ANIS, Ioana Epure – Redactor Șef Pressone, Mirela Gavra – Fondator The Diplomat, Bianca Muntean – Director Executiv ARIES Transilvania și manager Transilvania IT Cluster, Andrei Pitiș – Fondator și CEO Simple Capital, Răzvan Rughiniș – Prodecan Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică din București și Dan Zaharia – Fondator Fab Lab Iași.


Premiul categoriei R&D Project of the Year a fost câstigat de compania membră Transilvania IT, QUBIZ cu aplicatia LIFELIGHT. LIFELIGHT este o aplicație mobilă care iti citeste pulsul, rata respirației, tensiunea arterială și în curand saturația de oxigen in doar 40 de secunde de privit în camera telefonului. Scopul principal al aplicației este de a converti fiecare telefon mobil sau tabletă într-un dispozitiv medical de auto-monitorizare.


Premiul categoriei Software Outsourcing Project of the Year a fost câstigat de către compania membră Transilvania IT Cluster, SOFTECH care a dezvoltat un sistem integrat al alertelor de urgență care alertează automat factorii decizionali și inițiază pașii necesari pentru un management de criză eficient. În prezent, soluția este implementată pe piața europeană și este utilizată de mai multe companii, instituții de medicale și de stat.


Îi felicităm pe toți câștigătorii galei, dar și pe organizatori!
Σχόλια


bottom of page