top of page

Eveniment de onboarding pentru beneficiarii selectați în apelul 2 TEDIHT

Evenimentul BOOTCAMP organizat de The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT) a avut loc ieri, 1 februarie și a fost o ocazie excepțională de a aduce împreună reprezentanți ai IMM-urilor și ai organizațiilor din sectorul public, beneficiari ai apelului 2 TEDIHT.

Participanții au avut ocazia să afle mai multe despre digitalizare și transformare digitală și să înțeleagă cum acestea pot revoluționa modul în care își conduc afacerile, toate aceste informații direct de la partenerii TEDIHT, furnizori de servicii de digitalizare.


Reprezentanții partenerilor TEDIHT și-au prezentat serviciile oferite și au vorbit despre modul în care experții se pot implica în transformarea digitală a unui business ori a unei instituții publice. Evenimentul a fost faccilitat de Andra Tănase, Transilvania IT Cluster.


Au susținut prezentări ale serviciilor oferite de TEDIHT: Alexandru Roja (Transilvania IT), Andreea Toma (Hygia), Oana Raita și Liviu Zirbo (INCDTIM), Camelia Chira (Facultatea de Matematică – Informatică, UBB), Marius Purcar (UTCN) și Ștefan Vesa (UMF).

De asemenea Bianca Muntean, manager Transilvania IT și coordonator TEDIHT a moderat Panelul - Discuții practice despre avantajele oferite de către parteneri în procesul de digitalizare al întreprinderilor. S-au discutat și oferit exemple concrete de colaborări ale fiecărui partener în parte împreună cu avantajele serviciilor oferite.

Un alt punct important pe agendă a fost dedicat prezentării a trei exemple practice despre modul în care digitalizarea poate transforma și contribui la dezvoltarea unei afaceri, evidențiind impactul pozitiv al integrării tehnologiei avansate în activitățile zilnice. Tesagon Internațional, Blashine și Bioeuro au fost companiile care au împărtășit experiențele lor.

Totodată s-au prezentat pașii următori pentru beneficiari în ceea ce privește colaborarea cu TEDIHT, dar și auditul digital – un instrument de care va măsura stadiul actual al digitalizării fiecărei instituții în parte.

Participanții au avut ocazia să adreseze întrebări directe partenerilor și exemplelor de succes, primind răspunsuri specifice și lămuriri punctuale.


BOOTCAMP-ul a fost conceput ca un eveniment dedicat beneficiarilor apelului 2 TEDIHT, având scopul de a-i integra în călătoria de transformare digitală alături de partenerii The European Digital Innovation Hub In Transilvania.


Pentru a descoperi mai multe informații despre serviciile oferite de parteneri și pentru a rămâne la curent cu evenimentele viitoare, vă invităm să ne urmăriți pe site și pe rețelele sociale, iar pentru întrebări, ne puteți contacta la adresa tdih@transilvaniait.ro.

Comentarios


bottom of page