top of page

Forumul Public-Privat 2023: Vorbim despre competențe digitale la Untold Festival

Cea de-a doua ediție a Forumului Public-Privat, o conferință internațională dedicată factorilor de decizie politică, oficialilor guvernamentali și liderilor din industria IT&C, va avea loc la începutul lunii august, într-un cadru inedit. Acest eveniment reprezintă o platformă de dezbatere de excepție și este co-organizat de Transilvania IT Cluster, un partener de încredere în promovarea inovației și a tehnologiei.


Forumul va avea loc în perioada 3 - 5 august 2023, la Radisson Blu Hotel din Cluj-Napoca, în cadrul celebrului festival UNTOLD, recunoscut la nivel global. Sub tematica "Digital Skills", conferința va sublinia importanța crucială a educației și formării profesionale în stimularea creșterii, a inovării și a generării de noi locuri de muncă.

Evenimentul reprezintă o oportunitate excelentă pentru networking și interacțiune cu factori de decizie politică, lideri din industrie și reprezentanți ai mediului academic din întreaga lume.Cei care doresc să profite de această ocazie unică trebuie să se înregistreze în prealabil, locurile fiind limitate. Confirmarea înscrierii va fi transmisă ulterior.


Transilvania IT Cluster se alătură în calitate de co-organizator la acest eveniment de prestigiu, contribuind astfel la dezvoltarea competențelor digitale și la construirea unui viitor inovator în domeniul tehnologiei.


Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim la Forumul Public-Privat 2023, pentru a contura împreună viitorul digital al industriei noastre!Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page