top of page

Networking & Social Night by Transilvania IT Cluster & ABC Incubator - ediția lunii decembrie

 

Într-o seară memorabilă alături de ABC Incubator, am fost gazdele celei mai recente ediții de Networking & Social Night, un eveniment de referință pentru comunitatea pasionaților de tehnologie, inovatori și antreprenori din industria IT.


Într-o atmosferă festivă și plină de entuziasm, această seară a reprezentat nu doar o ocazie de a celebra, ci și un cadru propice pentru prezentarea unor idei inovatoare și proiecte remarcabile.


1. Transilvania Digitală Inovativă 4.0

Primul moment al serii a fost dedicat proiectului Transilvania Digitală Inovativă 4.0 - un proiect de anvergură marca Transilvania IT, care, pe lângă zecile de cursuri relevante oferite în acest an comunității, a oferit și 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐜𝐮 𝐜𝐞𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧𝐚̆ în domeniile Inteligenței Artificiale și Big Data. De asemenea, am sărbătorit și achiziționarea unui nou membru al comunității - un robot de ultimă generație, finanțat prin intermediul acestui proiect.


2. CDS Wireless - SATADAPT

CDS Wireless a captivat audiența cu prezentarea sistemului lor inovator de mentenanță predictivă, SATADAPT. Dezvoltat cu sprijinul Agenției Spațiale Europene, acest sistem promite să redefinească standardele în ceea ce privește gestionarea și întreținerea echipamentelor tehnologice.


3. Psychometric Systems

Psychometric Systems a adus în atenția participanților un dispozitiv remarcabil: un scaner de mână ce măsoară răspunsul electrodermal. Cu o simplă plasare a ambelor mâini ale persoanei examinate timp de 5 minute pe senzorii scanerului, acest dispozitiv promite să aducă contribuții semnificative în domeniul studiilor psihologice și de comportament.


10 ediții de 10


Această ediție de Networking & Social Night a fost una specială, marcând 10 ediții desfășurate cu succes în decursul acestui an. Cu o medie constantă de aproximativ 50 de participanți per eveniment și 34 de prezentări/pitchuri valoaroase prezentate în cele 10 ediții, comunitatea noastră a devenit un reper în domeniul inovației.


Ne exprimăm recunoștința față de toți cei care au contribuit la succesul acestui eveniment. Ne bucurăm ca am reușit să construim o comunitate solidă, formată din pasionați ai tehnologiei, inovatori și antreprenori din industria IT. 💡
 

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page