top of page

Networking & Social Night, by Transilvania IT Cluster & ABC Incubator - ediția lunii iulie

Într-o atmosferă plină de entuziasm și energie, a avut loc a cincea ediție Networking & Social Night, organizată de echipa Transilvania IT Cluster în parteneriat cu ABC Incubator. Evenimentul a adunat din nou comunitatea noastră: pasionați ai tehnologiei, inovatori și antreprenori din industria IT, pentru a împărtăși idei și a descoperi proiecte interesante.


Cel mai așteptat moment a fost, ca de obicei, prezentarea pitch-urilor. De data aceasta au fost patru la număr și toate în domeniul mobilității, iar doi dintre reprezentanți au venit tocmai de la Oradea să își prezinte ideile. Startup-urile Dash, Tech Aid, Tranzy.ai și Rastel.io și-au împărtășit proiectele inovatoare, capabile să aducă o contribuție semnificativă în dezvoltarea unei mobilități sustenabile și eficiente.


Startup-ul Dash a prezentat un concept îndrăzneț de închiriere a bicicletelor electrice, cu accent pe promovarea mijloacelor de transport prietenoase cu mediul înconjurător. Ideea lor a atras atenția publicului, punând în lumină beneficiile de a încuraja oamenii să aleagă soluții de mobilitate prietenoase cu mediul și să reducă utilizarea autoturismelor în favoarea transportului ecologic.


Tech Aid a captivat audiența cu o platformă care promite să îmbunătățească procesul de achiziție a unui autoturism second-hand, eliminând ”surprizele” neplăcute, respectiv viciile ascunse ce pot strica experiența noului proprietar.


Tranzy.ai, un alt startup prezent la eveniment, și-a prezentat sistemul inteligent de planificare a călătoriilor în zonele urbane aglomerate. Cu ajutorul inteligenței artificiale, Tranzy.ai propune o modalitate simplă și eficientă de a găsi rutele optime și mijloacele de transport ideale pentru a evita aglomerările și întârzierile în trafic.


Nu în ultimul rând, rastel.io a adus în prim-plan o soluție modernă pentru gestionarea și monitorizarea infrastructurii pentru bicicliști. Prin intermediul platformei lor, autoritățile și comunitățile locale pot monitoriza și îmbunătăți infrastructura pentru bicicliști, contribuind astfel la promovarea bicicletei ca mijloc de transport urban.


Această ediție Networking & Social Night a demonstrat, încă o dată, că industria IT din regiunea Transilvania este în plină expansiune, cu antreprenori dornici să contribuie la dezvoltarea unor soluții inovatoare pentru mobilitatea viitorului. Prin astfel de evenimente, comunitatea noastră se consolidează și creează noi oportunități de colaborare și dezvoltare, pentru a aduce schimbări pozitive în societatea noastră. Așteptăm cu nerăbdare viitoarele ediții, în care să descoperim și mai multe proiecte ingenioase!

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page