top of page

Networking & Social Night, ediția lunii aprilie

Peste 90 de invitați, reprezentanți de companii, startup-uri, mediu academic și studenți, au participat la ediția din luna aprilie a serii de networking și socializare - care a primit o infuzie de entuziasm și energie, prin implicarea echipelor Innovation Labs Cluj-Napoca. Trei dintre acestea și-au prezentat ideile în fața invitaților de joi seara, bucurându-se de interes și aplauze.


Patrick din echipa OneHeart a împărtășit publicului ambiția sa și a colegilor săi: să facă spectacolele de teatru mai accesibile, prin traducerea lor în timp real, cu vocile originale ale actorilor de pe scenă.

 

Mărioara, din echipa RhythmTouch, a venit tot cu o idee de accesibilitate, dar de data aceasta dedicată persoanelor cu deficiențe de auz. Pe scurt, fetele de la RhythmTouch lucrează la o brățară specială, care va ajuta aceste persoane să se bucure de muzică - fie la un spectacol, ori chiar la festivaluri.


Raul Pop, de la Data Sweep, a prezentat proiectul echipei sale, care își propune să ajute la colectarea mai facilă a datelor pentru cei care elaborează lucrări de cercetare, spre exemplu.Cele trei echipe se află în prezent în programul Innovation Labs Cluj-Napoca, unde primesc sprijin și mentorat să își dezvolte ideile. Le urăm succes și le ținem pumnii pentru Boost Day (25 aprilie), următorul ”hop” în parcursul lor din program. Cei care vor trece mai departe se vor afla și mai aproape de premiul din finală: 500.000 de euro, finanțare oferită de Early Game Ventures.


Tot din mediul studențesc au venit și Adelina și Raymond, reprezentanți ai echipei Solis, de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, echipă ce dezvoltă o mașină alimentată cu energie solară.


Pe lângă acești tineri viitori antreprenori, au mai susținut pitch-uri și startup-uri aflate deja într-o etapă avansată de dezvoltare.


Nicolae Barbu a prezentat invitaților Stock.estate, o platformă de investiții de crowdlending. Unul dintre clienții platformei a fost, de asemenea, prezent: Lucian Valea ne-a povestit despre proiectul său, SunRai Village, prin care ne invită să petrecem timp în natură, în minunatul peisaj din Cheile Turzii.


Apoi, Daniel Mandea de la MTD Technology a prezentat Claim IT - un tool pentru gestionarea timpului și a taskurilor angajaților.


Seria de pitch-uri s-a încheiat cu Gabriel, de la Nutriento, care nu s-a limitat la prezentarea ”teoretică” a meniurilor sănătoase și gustoase pe care le oferă, dar le-a și adus, pentru degustare. Așadar, seara s-a încheiat cum nu se poate mai bine - cu bunătăți, vin și discuții animate, în urma prezentărilor diverse și interesante. Așteptăm cu nerăbdare următoarele ediții, sperăm să fie la fel de efervescente!


Comments


bottom of page