top of page

Networking & Social Night, ediția lunii august: Noutăți și oportunități pentru comunitatea IT

Evenimentul devenit deja emblematic, Networking & Social Night, a ajuns la cea de-a șasea ediție, oferind o platformă vibrantă pentru schimbul de idei și inovații într-un mediu prietenos și interactiv. Organizată din nou de către Transilvania IT Cluster și ABC Incubator, această ediție de vară s-a dovedit a fi încă o oportunitate de conectare și explorare a celor mai noi evoluții în lumea tehnologiei.


Punctul culminant al serii l-a reprezentat prezentarea celor trei start-up-uri remarcabile: Habitmon Digital, Team Space Europe și Agro Infinity - Babylon Garden. Fiecare start-up și-a adus contribuția unică în fața publicului, arătând diversitatea și creativitatea din sfera IT, aplicate în viața de zi cu zi.


Pe lângă prezentările start-up-urilor, această ediție a adus o nouă dimensiune, explorând oportunități concrete pentru dezvoltarea proiectelor în domeniul tehnologiei. Invitații speciali din această ediție, Orange Fab, au prezentat apelul deschis pentru proiecte 5G, aducând în prim-plan perspective mai tehnice referitoare la tehnologia și echipamentele oferite start-up-urilor cu care colaborează. Acest apel deschis oferă un cadru excelent pentru dezvoltarea și implementarea inovațiilor bazate pe tehnologia 5G, care pot schimba modul în care interacționăm cu mediul înconjurător.


La finalul serii, o altă componentă esențială a fost prezentarea programului accelerat de incubare oferit de ABC Incubator, care a subliniat oportunitățile de creștere și dezvoltare puse la dispoziția start-up-urilor, în scopul de a consolida sprijinul acordat comunității IT. S-a discutat despre cele trei aspecte ale programului: elementul de business și mentorat, internaționalizare și coaching.


Ediția lunii august a Networking & Social Night a reconfirmat angajamentul comunității noastre pentru inovare și colaborare. Astfel de evenimente aduc în prim-plan cele mai recente evoluții tehnologice, dar și promovează o cultură de schimb de idei și dezvoltare colectivă. Așteptările pentru viitoarele ediții sunt ridicate, iar comunitatea se pregătește pentru noi provocări și oportunități.
Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page