top of page

Networking & Social Night – ediția lunii martie

A fost Networking & Social Night și ca de fiecare dată, ne face plăcere să vă împărtășim din experiența din cadrul serii.


Evenimentul a fost gândit pentru a oferi un mediu propice socializării, încurajând schimbul de idei și inovația, totul într-o atmosferă relaxată.


Ne-a încântat cu o nouă idee sclipitoare și un pitch extraordinar Ionuț Biriș, care ne-a prezentat Angel Recruiters - o platformă care schimbă modul de colaborare cu partenerii externi de recrutare, schimbând metoda de recompensare a recruiterului.


Totodată, de la ediție la ediție ne-am dorit să aducem și oportunități comunității noastre, fie că vorbim de experți locali, naționali sau internaționali, finanțări, participări la evenimente etc.


La această ediție, Transilvania IT Cluster a adus multe vești bune, astfel:


1.     Evenimente

4 workshopuri online

  • 21 martie, ora 15 - Workshop for Startups: Coaching/ marketing for competitive international markets

  • 4 aprilie, ora 11 - Workshop online European Data Spaces: How IT companies will be able to take advantage of the new strategic directions of Data Sharing at the European level

  • 9 aprilie, ora 15 - Workshop online: How can tech companies participate in the calls available through Horizon Europe and other European programmes

  • 23 aprilie, ora 15 - Workshop online: The power of green energy - Calculation, report and reduction of carbon emission

1 eveniment de Matchmaking

  • 16 aprilie Transilvania IT Cluster organizează un eveniment de informare și matchmaking, care va reuni companii, centre de cercetare, universități și alte entități din nord-estul Bulgariei, nord-vestul României, Catalunya, Tartu (Estonia) și Vejle (Danemarca).

Digitak Talk –  24 aprilie  - link înscriere 

The European Digital Innovation Hub in Transilvania organizează un nou eveniment și oferă cadrul necesar pentru a afla beneficiile proiectului #TEDIHT și cum acesta poate ajuta în a-ți duce afacerea la nivelul următor.

 

2.     Prezentarea catalogului de soluții pentru transformare digitală, unde am enumerat avantajele pentru furnizorii de soluții digitale, dar și pentru beneficiari.

 

3.     Oportunități de finanțare naționale și internaționale

Ne-am bucurat și ne-a onorat prezența Franziska Stemmler (Elveția), expertă în coaching, mentorat și dezvoltare profesională, care ne-a împărtășit din experiența sa și ne-a oferit multe sfaturi utile.


A fost o seară plină, cu mulți participanți, o atmosferă foarte frumoasă și tare ne-a plăcut.


Avem convingerea că de fiecare dată, cu fiecare interacțiune, reușim să punem bazele unor colaborări puternice. Așadar, să ne revedem cu aceeași pasiune și entuziasm la următoarea ediție de Networking & Social Night, pentru că împreună putem să facem lucruri remarcabile!
Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page