top of page

Networking & Social Night, ediția lunii noiembrie

Cea mai recentă ediție a serilor noastre de networking, organizată în colaborare cu ABC Incubator, s-a dovedit a fi un adevărat succes. Cu cea mai numeroasă participare din această toamnă, am fost încântați să vedem multe fețe noi care au ales să ni se alăture și să contribuie la atmosfera prietenoasă și plină de energie.


Ca de obicei, trei startup-uri au avut ocazia să susțină pitch-uri și să își prezinte ideile inovatoare:

  • Telios Care: servicii de telemedicină

  • Fuzzer: agenție creativă specializată în evidențierea brandurilor

  • GreenPass: aplicație de mobilitate care aduce soluții sustenabile în prim-plan


Un moment deosebit a fost prezentarea lui Regis Hamelin de la BLUMORPHO, partener în cadrul The European Digital Hub in Transilvania, care a adus în discuție serviciile de suport pentru construirea unei strategii de investiții solide și atragerea investițiilor.


Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă relaxată, fiind exclusiv dedicat membrilor noștri invitați și comunității noastre. Acesta face parte din seria noastră de întâlniri periodice, concepute pentru a promova colaborarea și schimbul de idei între start-up-uri și investitori.


Mulțumim tuturor celor prezenți pentru entuziasmul și participarea lor activă! Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem la următoarele evenimente, continuând să construim relații între inovatori și investitori în cadrul comunității noastre.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page