top of page

Networking & Social Night - ediția lunii septembrie a adus noi oportunități

Într-o seară plină de entuziasm și inovație, cea de-a șaptea ediție a evenimentului Networking & Social Night a reunit comunitatea IT și nu numai, într-un mediu propice schimbului de idei.


La această ediție, evenimentul a primit sprijinul valoros al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD). BERD a sustinut pana acum în jur de 1000 de IMM-uri în România, facilitând accesul acestora la expertiza locală și internațională. Mai mult, prezența Alinei Marchiș – reprezentantul BERD în Cluj a adus o contribuție remarcabilă serii.


Nu este prima oară când edițiile de Networking trec granițele Cluj-Napoca, astfel că de această dată a fost prezent un mananger de proiect din cadrul primăriei orașului Alba-Iulia. Acesta ne-a prezentat unul dintre obiectivele avute, respectiv constituirea unui Cluster IT la Alba-Iulia și a unui HUB IT pentru comunitate.


Ne-am bucurat ca de obicei și de pitchuri valoroase, 3 la număr: Respiro, REHABX VR și Calmly.


Ediția aceasta a avut în prim plan teme precum mental health și social wellbeing. Fiecare start-up și-a adus expus ideea în fața publicului, arătând diversitatea și creativitatea din sfera IT, aplicate în viața de zi cu zi.

Organizată din nou de către Transilvania IT Cluster și ABC Incubator, dar și cu sprijinul BERD această prima ediție de toamna s-a dovedit a fi încă o oportunitate de conectare, reconfirmând angajamentul comunității noastre pentru inovare.Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page