top of page

Networking & Social Night la ABC Incubator, ediția lunii octombrie

Întotdeauna ne face plăcere să împărtășim entuziasmul nostru pentru tehnologie și inovare alături de membrii comunității noastre, în cadrul evenimentului Networking & Social (Drink) Night. Aseară, am avut ocazia să ne reîntâlnim cu vechi prieteni și să creăm noi conexiuni într-un mediu relaxat și prietenos.


Acest eveniment a avut un caracter informal, destinat în exclusivitate membrilor invitați și comunității noastre și face parte din seria de întâlniri periodice organizate de Transilvania IT Cluster. Scopul este, la fiecare ediție, să aducem împreună start-up-urile și investitorii din comunitate pentru a încuraja colaborarea și schimbul de idei.


La această ediție am prezentat o oportunitate dedicată startup-urilor, prin care se pot accesa credite gratuite în valoare de 5000 dolari pentru a testa/folosi serviciile oferite de către Amazon Web Services timp de 2 ani. Transilvania IT Cluster este furnizor în programul AWS Activate.


Pe parcursul serii a fost prezentat și proiectul Transilvania Digitailă Inovativă 4.0, care își propune să îmbunătățească nivelului de competențe în domeniul digital al angajaților întreprinderilor din sectoarele economice și a domeniilor de specializare inteligentă identificate conform SNC şi SNCDI. TEDI, robotul care ne-a înveselit seara, a fost achiziționat prin acest proiect coordonat de Transilvania IT Cluster.


Ca de fiecare dată, am avut și sesiunea de pitch-uri, unde am avut privilegiul de a asculta prezentările entuziaste ale unor antreprenori remarcabili:

  • George Luparu de la KFactory

  • Alexandru Iacob de la Refresh

  • Benjamin Davies de la Colina Learning Center


Aceste prezentări au adus în prim-plan idei și proiecte captivante, subliniind diversitatea și inovația prezentă în cadrul comunității noastre.


Mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit la atmosfera plină de energie pozitivă. Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem la următoarele evenimente!Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page