top of page

Oportunități EEN decembrie 2022


#1 Fraport Challenge "Digital Guarantee"


Compania germana FRAPORT caută o soluție software pentru primirea, verificarea, alocarea, gestionarea și arhivarea automatizată a garanțiilor, într-o manieră sigură din punct de vedere juridic, sau transferul acestora către SAP.


Companiile interesate pot contacta direct solicitantul și trimite o scurta prezentare a soluției la digitalfactory@fraport.de, până pe 5 ianuarie 2023.


Vă rugăm să găsiți aici toate informațiile despre soluția căutată, calendarul și procedura de aplicare.


De asemenea, vă rugăm să o păstrați pe colega noastră ioana.corujan@transilvaniait.ro în CC atunci când comunicați cu compania Fraport.Enterprise Europe Network (EEN) și European Business Angels Network (EBAN) lansează cea de-a 3-a ediție a Open Call-ului pentru Deep Tech Start-ups.


Acestea vor avea oportunitatea de a-și crește vizibilitate în fața investitorilor naționali și internaționali, experți în domeniu.


📌Beneficiile participării la eveniment:


START-UP-URI ÎNREGISTRATE

Toate start-up-urile înregistrate vor beneficia de un permis de acces la zona expozițională.


START-UP-URI SELECTATE

• Peste 30 de întâlniri B2B cu restul vizitatorilor, potențialilor parteneri și investitorilor din cadrul evenimentului.

• prezentare de 5 minute în fața investitorilor și experților Deep Tech (pronunțare de 3 minute + întrebări și răspunsuri de 2 minute)

• Public specializat care caută soluții Deep Tech și oportunități de investiții.


START-UP CÂȘTIGĂTOR

• 15 minute pitching

• Premiu în valoare de 1.000 euro.

• Branding: vizibilitate pe site-ul evenimentului și rețelele sociale ca start-up câștigător al Transfiere Forum 2023 și mențiune în comunicatul de presă.


Deadline înregistrare: 9 Ianuarie 20234 Ianuarie 2023, Las Vegas

Oportunități de pitching, Demo showcase și investiții pentru Startup-uri.


5 – 8 Ianuarie 2023, Las Vegas

Organizat de Asociația Consumatorilor de Tehnologie, CES este cel mai important eveniment in domeniul tech, locul unde se întâlnesc inovatorii globali și tehnologiile revoluționare.


12 – 13 Ianuarie 2023, On-site, Viena

16 – 17 Ianuarie 2023, On-line


On-line, 9 - 23 Februarie 2023


Evenimentul se adresează celor interesați de a dezvolta parteneriate in Europa și America de Nord, în domeniul energiei si a apei.


În prima zi a evenimentului va fi organizat un webinar cu tema ''Business opportunities in the North American Water and Energy markets''.


Comments


bottom of page