top of page

Până la 248.000 de euro finanțare pentru consorțiile din România, prin DIH²

Cel de-al doilea apel de finanțare DIH² a fost deschis la începutul lunii aprilie. Furnizorii de tehnologie au posibilitatea să formeze consorții cu fabricile din țară și pot primi până la 248.000 de euro pentru a dezvolta soluțiile de automatizare propuse de ei, menite să inoveze industria #manufacturing din România.
În acest apel se vor selecta 15 consorții formate din 2-3 companii pentru a participa la Programul de Transfer de Tehnologie, al cărui scop principal este de a testa soluții de automatizare a liniei de producție prin folosirea roboților.


Programul constă în două etape. Prima etapă se extinde din 1 aprilie până pe 30 iunie și presupune trimiterea unei scurte propuneri, de către consorțiul format, ce se va baza pe aspecte tehnice ale experimentului de transfer al tehnologiei. După care vor fi selectate 2 cele mai bune propuneri de proiect și invitate să-și depună proiectul detaliat în perioada iulie - septembrie 2021.


Transilvania Digital Innovation Hub organizează o sesiune de informare pentru IMM-urile din România ce sunt interesate să participe în cel de-al doilea apel de finanțare al proiectului DIH².


În cadrul evenimentului vor fi discutate următoarele:

- Prezentarea Transilvania Digital Innovation Hub și a serviciilor oferite;

- Prezentarea proiectului DIH² și a celui de-al doilea apel de finanțare;

- Sesiune de Q&A;


Evenimentul va avea loc în 22 aprilie 2021, începând cu ora 11.00, pe platforma zoom și este un eveniment gratuit.


Comments


bottom of page