top of page

Webinar Transilvania IT Cluster:„Support to find investment: Măsura 3 - Granturi pentru investiții”

Transilvania IT organizează, pentru IMM-urile membre ale clusterului, webinarul informativ: „Support to find investment: Măsura 3 - Granturi pentru investiții”. Scopul acestui eveniment este acela de a explica, identifica și clarifica anumite elemente din cadrul acestei măsuri de sprijin, care pot duce la obținerea unui grant. Este important de reținut faptul că IMM-urile participante trebuie să fi înregistrat profit operațional din activitatea curentă, respectiv din activitatea de exploatare în unul din exercițiile financiare din ultimii 2 ani.
Evenimentul va avea loc online, pe platforma Zoom, joi, 26 noiembrie 2020, începând cu ora 10.00. Pentru a vă înregistra la eveniment vă rugăm să accesați link-ul de mai jos:


Context: Măsura 3 - Granturi pentru investiții - valoare cuprinsă între 50.000 euro și 200.000 euro


Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri face publică Procedura de implementare a măsurii 3 „Granturi pentru investiții” privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.


Ce veți afla în acest webinar?

În cadrul webinarului vor fi prezentate condițiile de eligibilitate precum și criteriile de selecție pentru obținerea unei finanțări. Totodată se preconizează deschiderea Măsurii 3 în prima săptămână din luna decembrie, iar Transilvania IT Cluster vă poate sprijini în depunerea aplicației pentru acest grant. De asemenea, este pregătită o sesiune de Q&A.


Cine poate participa?

Webinarul este dedicat membrilor clusterului Transilvania IT. Support to find investment este unul dintre pilonii de bază ai Transilvania Digital Innovation Hub, centrul de inovare digitală orchestrat de Transilvania IT.Comments


bottom of page