top of page
cursuri.jpeg

Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea în rândul angajaților a acelor competențe necesare accelerării adaptării industriei la schimbările structurale ale pieței orientate spre eficiență și inovație, în vederea îmbunătățirii poziției competitive a întreprinderilor mici și mijlocii din Regiunea Nord-Vest care activează în domeniile Tehnologiei Informațiilor și Comunicațiilor, Industrii Creative, Lemn și mobilă, Industria auto și componente, Energie și management de mediu, corelate cu domenii de specializare inteligentă conform SNCDI - Bioeconomie; Tehnologia informațiilor și a comunicațiilor, spațiu și securitate; Energie, mediu și schimbări climatice și Econanotehnologii și materiale avansate, sau în întreprinderi care intenționează să-și adapteze activitatea în unul dintre aceste sectoare sau domenii .

Transilvania Digitală Inovativă 4.0

WhatsApp Image 2023-07-24 at 14.16.20.jpeg

Transilvania Digitală Inovativă 4.0 este un proiect finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 dedicat dezvoltării competențelor digitale.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/ competențe/ aptitudini/ instrumente în domeniul digital ale angajaților întreprinderilor din sectoarele economice și a domeniilor de specializare inteligentă identificate ca prioritate în cadrul Strategiei Naționale de Cercetare-Dezvoltare-Inovare. 

De asemenea oferim sprijin pentru 5 IMM-uri în ceea ce privește procesul de transformare digitală, prin promovarea unui sistem de digitalizare/tranziție digitală conștientizat și ancorat în aria de competențe și practicile de management organizațional.

 

În perioada de derulare a proiectului, octombrie 2022 – decembrie 2023 au fost organizate 34 de sesiuni de curs, acoperind următoarele teme: Software Tester, Excel, Ui/Ux Design, .Net, Javascript, Php Developer, Python, Artificial Intelligence, Big Data,  Cybersecurity, AUTOSAR, Database Developer (SQL), Software Architecture și  Transformare Digitală.

 

Rezultate atinse în cadrul proiectului:

  • 14 tematici de curs susținute

  • 34 de grupe de curs organizate

  • 440 angajați din peste 90 de companii, participanți la cursuri

  • 25 întâlniri de mentorat

  • 5 strategii de transformare digitală elaborate pentru 5 IMM-uri 

Testimoniale cursanți

Mie o sa-mi lipseasca de acum incolo aceste ore de curs. Chiar daca uneori am fost obosita sa fac fata si la lucru, si cu familia si aici incercand sa absorb cat mai multe dintr-un domeniu cu care am fost total paralela pana acum. Multumesc, Sergiu ca ne-ai ghidat cu atata pasiune in primii pasi pe acest "traseu"  extrem de interesant si plin de "provocari"! A fost super tare! Si multumesc colegilor,  am invatat multe de la voi, am vazut multe alte experiente!
Cum spuneam si in ultima ora de curs, am o impresie foarte buna despre curs, mai ales ca am venit cu un cumul impresionant de cunostinte in acest domeniu UI/UX de aproape 0. Nu stiu daca si la celelalte grupe a fost la fel, dar Sergiu si-a pus amprenta foarte bine. Se vede ca ii place ceea ce face si pune pasiune in asta.
Pot sa spun ca prin participarea la cursul UI/UX din cadrul proiectului Transilvania Digitala Inovativa 4.0, am dobandit noi cunostinte si abilitati pe care le-am pus deja in practica la locul de munca actual. Cursul a fost foarte bine structurat, usor de parcurs, cu accent pus pe practica. Procedura de inscriere si comunicarea cu echipa de proiect a fost usoara si rapida. Cursul de UI/UX bine ales in curricula..fiind un domeniu de interes pe piata. A fost alegerea si oportunitatea perfecta pentru a dezvolta noi competente. Recomand cu drag cursurile Transilvania digitala Inovativa.
Sunt foarte multumita de acest curs si il recomand cu drag! Marius este un trainer minunat si a creat spatiul perfect pentru noi, oferindu-ne informatii si exercitii foarte utile. Felicitari! La cat mai multe proiecte de succes!
Cursul a fost interesant, interactiv și cu multe lucruri noi de învățat. Pot zice că knowledge-ul meu pe partea asta de UI/UX designer s-a mărit semnificativ, multe lucruri care au fost prezentate nu le cunoșteam și mă bucur că am avut ocazia să particip și că am alocat timp extra pentru așa ceva.
Mi-a placut organizarea materialelor, modul de transmitere a informatiei, exemplificarile, practica si interactiunile cu colegele de curs. All in all 9/10 :) Multumesc si eu pentru oportunitate si astept sa mai apara pe grila de cursuri si subiectul meu de interes!
ARIES Transilvania.jpg
Copy of Transilvania IT_logo_cluster.png
bottom of page