top of page

joi, 06 iun.

|

Cluj-Napoca

AI în lumea reală Exemple concrete de Inteligență Artificială Generativă în Business

Te-ai întrebat vreodată cum poate Inteligența Artificială Generativă să îți transforme afacerea? Descoperă în cadrul evenimentului din 6 iunie o serie de strategii practice și exemple de succes din lumea reală, care îți vor ajuta afacerea să progreseze.

Registration is closed
See other events
AI în lumea reală Exemple concrete de Inteligență Artificială Generativă în Business
AI în lumea reală Exemple concrete de Inteligență Artificială Generativă în Business

Ora și locul

06 iun. 2024, 17:00

Cluj-Napoca, 57-59, Strada Constantin Brâncuși nr. 55, Cluj-Napoca 400458, Romania

Despre eveniment

Te-ai întrebat vreodată cum poate Inteligența Artificială Generativă să îți transforme afacerea?

Descoperă în cadrul evenimentului din 6 iunie o serie de strategii practice și exemple de succes din lumea reală, care îți vor ajuta afacerea să progreseze.

Acest eveniment va fi o ocazie excelentă de a:
  • a explora viitorul afacerilor cu alături de Inteligența Artificială Generativă, aprofundând strategiile de creștere, inovare și soluții de reducere a costurilor;
  • a obține informații valoroase, strategii practice și idei de acțiune pe care le poți aplica în cadrul propriei tale afaceri pentru a valorifica în mod eficient puterea de transformare a inteligenței artificiale generative;
  • învață din studii de caz concrete care prezintă implementări de succes ale Inteligenței Artificiale Generative, oferind o schemă de parcurs clară pentru valorificarea Inteligenței Artificiale în diverse industrii.
Evenimentul este dedicat:

Antreprenorilor, administratorilor, managerilor și managerilor tehnici/IT interesați să profite de puterea inteligenței artificiale pentru a-și eficientiza operațiunile.

Distribuie evenimentul

bottom of page