top of page

Networking & Social Night, ediția lunii aprilie

”Găsește pe cineva care: a călătorit în Africa; activează în domeniul educației; și-a construit propriul calculator de la zero; susține un pitch astăzi”. Aceasta a fost provocarea lansată comunității Transilvania IT Cluster în debutul serii de networking și socializare, ediția lunii aprilie.


Jocul inedit de ”bingo uman” a însuflețit imediat atmosfera și a dinamizat conversațiile. Participanții au început să își pună întrebări, să discute, să afle cât mai multe lucruri unii despre alții - așadar, când s-a strigat ”bingo!”, toată lumea se cunoștea mult mai bine decât cu o jumătate de oră înainte.


Astfel s-a făcut mai ușor trecerea spre punctul culminant al serii, respectiv sesiunile de pitch-uri, unde trei invitați și-au prezentat ideile și afacerile: KFactory, Mad About Digital și Renergia. Am aflat, din nou, lucruri interesante și posibile răspunsuri la probleme actuale, construite chiar lângă noi, în comunitatea noastră.


Fiecare reprezentant a vorbit despre soluțiile propuse de businessul său și a răspuns la întrebările publicului, creând discuții captivante pe marginea unor subiecte precum automatizare și digitalizare, marketing digital sau economia de energie și eficiența energetică.


Aceasta a fost, pe scurt, cea de-a treia ediție Networking & Social Night organizată de echipa Transilvania IT Cluster pentru membrii și prietenii comunității noastre. Și de această dată întâlnirea a avut loc la ABC Incubator, spațiul tocmai potrivit pentru astfel de evenimente.


Așteptăm cu nerăbdare ediția următoare și surprizele pe care le vom mai descoperi cu această ocazie!

Comments


bottom of page