top of page

Networking & Social Night, la prima aniversare

Ne-am facut mai mari, mai puternici și mai inovativi.💪


Networking & Social Night, o inițiativă a Transilvania IT Cluster și ABC Incubator, a sărbătorit un an de activitate plin de realizări. A fost un an bogat în evenimente și progrese, definindu-ne prin:

  • Organizarea a 12 ediții de Networking & Social Night, oferind un cadru propice pentru conexiuni și prezentări;

  • Aproximativ 50 de pitch-uri și prezentări susținute, evidențiind diversitatea și inovația în cadrul comunității;

  • Crearea unei comunități care numără aproape 400 de membri activi;

  • O prezență constantă și semnificativă de aproximativ 60 de participanți per ediție subliniind interesul și angajamentul comunității față de inițiativa noastră.


Suntem profund recunoscători pentru încrederea acordată și pentru comunitatea pe care am reușit să o construim, iar acest lucru ne motivează să ducem mai departe această inițiativă.


Ediția aceasta a fost dedicată nouă, Transilvania IT și ABC Incubator. Ne-am luat timp pentru noi, în care să ne cunoașteți mai bine, și am prezentat câteva oportunități.


ABC Incubator, clădirea emblemă care ne găzduiește atât pe noi, Transilvania IT, cât și serile de socializare, oferă cea mai complexă ofertă de incubare din Transilvania - un sistem de sprijin pentru întreprinderile de tehnologie aflate în fazele incipiente de dezvoltare în industria IT. 

ABC oferă infrastructura și mediul propice pentru dezvoltarea viitoarelor companii din IT din Cluj-Napoca și nu numai. Este gândit ca un ecosistem creativ și prietenos, pentru susținerea creșterii și dezvoltării afacerilor inovatoare, oferindu-le sprijin în primii 3 ani de existență. Rezidenților li se vor oferi spații de co-working, cu dotări de ultimă oră, vor beneficia de asistență în accesarea fondurilor nerambursabile, mentorat din partea specialiștilor cu expertiză considerabilă în tehnologie și antreprenoriat, vor fi invitați la evenimente și cursuri destinate lor.


Transilvania IT a prezentat Catalogul serviciilor și produselor de transformare digitală pus la dispoziție de către furnizorii de tehnologie. Prezența soluțiilor în catalog este condiționată de membership-ul Transilvania IT Cluster, iar pentru mai multe detalii puteți trimite un email la ion.fintina@transilvaniait.ro.

Innovation Labs revine la Cluj-Napoca, fiind co-organizat și anul acesta de Transilvania IT Cluster

Ne-am bucurat să prezentăm cel mai longeviv program de educație antreprenorială de tip pre-accelerator din mediul universitar românesc, ajuns anul acesta la ediția cu numărul 12: Innovation Labs. Este, de asemenea, șansa ideală pentru tineri să își dezvolte ideile de start-up, dar și de a se alătura unei comunități cu idei la fel de inovative. Am deschis înregistrările pentru Hackathonul Innovation Labs Cluj-Napoca 2024, care va avea loc în 23-24 martie (înregistrarile se pot face aici).

Până data viitoare, pune-ți bine ideile la incubare!
 

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page