top of page

Networking & Social Night - sub egida prestigioasei Techsylvania

Prima lună de vară ne-a adus în fața unui public numeros și divers la  evenimentul de Networking & Social Night organizat de Transilvania IT Cluster în parteneriat cu ABC Incubator. Ne-am bucurat de o super energie alături de membrii activi ai comunității noastre, dar și de cei veniți prin intermediul Techsylvania.


Ca de fiecare dată am avut pitch-uri și prezentări care au ținut audiența în priză.Roxana Lupascu - Magurele Science Park ne-a prezentat proiectul EEN2EIC, care își propune sa sinergizeze Enterprise Europe Network cu EIC.


Nikita Harchenko - reprezentant al  Amazon Web Services ne-a oferit mai multe informații despre platforma de servicii cloud oferită de Amazon, care furnizează soluții scalabile și fiabile pentru stocare, calcul, baze de date, inteligență artificială și multe altele, ajutând companiile să-și dezvolte și să își gestioneze infrastructura IT.


Nadia Lodroman, COO SKYTEK ne-a vorbit despre Gemini Google’s AI - dezvoltat de Google, un model de inteligență artificială care înțelege și procesează limbajul uman, făcând aplicațiile tehnologice mai eficiente și mai ușor de utilizat.


Tehnologiile inteligente au potențialul de a transforma complet modul în care se monitorizează și se gestionează sănătatea viilor. Iar Laurie Rosset alături de colegii săi, studenți din Franța ne-au prezentat câteva modalități prin care acestea pot revoluționa industria viticolă, prin proiectul VINIROVER. 


Thomas Nour ne-a prezentat ne-a prezentant Scripor Learning Device și cum acesta poate îmbunătăți sistemul Braille existent pentru a-l face mai intuitiv și mai ușor de utilizat.


Rythim Touch – câștigătoarele Marelui Premiu Innovation Labs 2024 – Mărioara Mihali, Cătălina Rizel, Iulia Bara, Ioana Popa au venit să ne prezinte experiența lor și planurile de viitor după acest concurs.

Evenimentul a reprezentat nu doar o oportunitate de a descoperi și înțelege inovația în diverse domenii, ci și un cadru important pentru networking, dezvoltare personală și profesională într-un mediu plin de prietenos și plin de inspirație.Până data viitoare, puneți-vă bine ideile la incubare!

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page