top of page

Transilvania IT Cluster devine membru deplin al BDVA

La cea de-a 28-a Adunare Generală a Big Data Value Association (BDVA), desfășurată pe 30 mai 2023, opt noi membri au fost acceptați în cadrul asociației. Acești noi membri reprezintă o varietate de actori (industrie, IMM-uri, cercetare și mediul academic, organizații non-profit și alte entități de inovare) și provin din diferite țări (Finlanda, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, România și Slovacia). Singurul membru nou din România este Transilvania IT Cluster.


Această nouă calitate de membru deplin al BDVA reprezintă o recunoaștere a contribuției și expertizei aduse de către clusterul Transilvania IT în domeniul tehnologiei și inovării digitale. Prin integrarea în BDVA, asociația va avea oportunitatea de a se implica activ în dezbaterile și procesele de decizie referitoare la dezvoltarea și adoptarea tehnologiilor de procesare a datelor, inteligență artificială și alte aspecte cheie ale domeniului.


De asemenea, ne vom putea extinde rețeaua de contacte și colaborări la nivel european, ceea ce va contribui la facilitarea schimbului de cunoștințe, identificarea de noi oportunități de afaceri și participarea la proiecte și inițiative internaționale în domeniul tehnologiei și inovării digitale.


Asociația Big Data Value este o organizație orientată către industrie, dedicată avansării transformării digitale bazate pe date în Europa. Cu peste 230 de membri, BDVA se concentrează pe domenii cheie precum tehnologii de big data, inteligență artificială industrială și crearea de valoare bazată pe date. Ca membru deplin, Transilvania IT Cluster poate contribui activ la modelarea viitorului inovației bazate pe date și poate colabora cu organizații similare din întreaga Europă.
Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


bottom of page