top of page

Meet the #dreamteamTransilvaniaIT: Alina Dîrjan

Alina s-a alăturat organizației acum un an și jumătate. Este definiția amabilității și a bunului simț. Săritoare și mereu binevoitoare cu toți colegii, Alina a fost și este de fiecare dată acolo pentru noi. Nu mai spunem de ambiție și capabilități care au propulsat-o într-un timp scurt, într-o poziție de coordonare.Parcursul meu la Transilvania IT Cluster a început acum un an și șase luni (parcă au fost 10). A fost și este în continuare o experiență plină de activități faine și oameni faini, care a început în vara anul 2022.


Licențiată în Drept și Studii Europene și absolventă a masteratului de Afaceri Europene și Management de Programe, și-a dorit să facă ceva nou și a acceptat propunerea pentru un interviu care i-a marcat parcursul profesional, în bine, desigur.

Am auzit de postul disponibil la Transilvania IT Cluster de la o profesoară tare dragă (Paula Mureșan) din cadrul Facultății de Studii Europene, cu care colaborăm și acum în ceea ce privește oportunitățile pentru studenți. În iulie 2022, în fuga dintre jobul de la acea vreme, examenele de absolvire a masteratului de Afaceri Europene și Management de Programe și a licenței la Drept, am zis să dau o șansă oportunității și să vin la interviu. Și bine am făcut. Am început pe un drum puțin nou, dar care mi-a dat ocazia să înțeleg din mers mai mult decât m-aș fi așteptat și să mă implic, de asemenea, în mai multe decât aș fi crezut. Să lucrezi la un cluster e ceva ce puțini din afară înțeleg în totalitate, dar, cum îmi place mie să spun, facem tot ce se poate în ecosistem și pentru ecosistem.


La Transilvania IT Cluster a început să lucreze pe postul de Executive Assistant Manager, unde a avut șansa să învețe alături de Bianca Muntean, managerul clusterului.

Pot spune că lucrând alături de Bianca am învățat câte puțin din toate, am avut ocazia să mă implic în toate componentele pe care lucrăm la Transilvania IT Cluster și să capăt experiență din mai multe părți. Aici, desigur, îi sunt recunoscătoare Biancăi pentru inspirația, coordonarea și încrederea care au contribuit la evoluția și succesul meu în cadrul Transilvania IT Cluster.


În prezent Alina este Coordonator Proiecte Speciale și se ocupă atât de scrierea, cât și de implementarea diverselor proiecte pe care Transilvania IT le coordonează. Și o face foarte bine.

Când a venit momentul să avansez, un an mai târziu, am realizat că sunt atrasă în mod deosebit de activitatea desfășurată în cadrul departamentului de proiecte. Astfel, în prezent ocup poziția de Coordonator Proiecte Speciale și lucrez atât pe scrierea, cât și pe implementarea diverselor proiecte pe care le coordonăm sau din care facem parte.


Alina este o prezență super plăcută, apropiată de colegi și o adevărată profesionistă în toată activitatea pe care o desfășoară.

Cred că aș putea pune un semn de egalitate între echipă și activitatea desfășurată. Am găsit aici o grămadă de oameni interesanți, diverși și dragi, iar activitatea clusterului e foarte dinamică și variată. Nu ai cum să te plictisești.


Activă din fire, Alina nu stă locului o clipă. Are o gașcă mare și frumoasă de prieteni alături de care călătorește și își petrece timpul liber.

Sunt o persoană cam activă, aș spune. Îmi place să fiu mereu în mișcare, să petrec timp cu cei dragi (aloc o mare parte din timpul meu liber pentru prieteni și familie), să explorez noi locuri, să cunosc lucruri noi, și desigur, sportul mă face să mă simt mai bine, în special alergatul. Totuși, apreciez și momentele de liniște, chiar dacă sunt mai puține. În câteva cuvinte despre mine: aventurieră, dar și sensibilă, empatică, dar și perfecționistă. 


 

Cu și despre viață cu #dreamteamTransilvaniaIT

·       Recomandă-ne o carte.

The Magic of thinking big - David J. Schwartz

·       Care este filmul tău preferat?

Cu greu aș putea alege unul, dar îl voi alege pe cel mai recent care m-a impresionat: The Butterfly Effect

·       Cafea sau ceai?

Ceai

·       Care este mâncarea ta preferată?

Pasta lover

·       Care este locul tău preferat dintre toate destinațiile în care ai călătorit?

Positano? …hmm sau Eze? Nu cred că aș putea să aleg între feeling-ul pe care ambele locații mi l-au dat.

·       Dacă ai avea pe birou un buton magic care să-ți aducă tot ce vrei, ce ai cere?

M-aș lega de trecerea timpului, cu siguranță. Aș cere să opresc timpul pentru un moment, să mă bucur de fiecare experiență fără presiunea trecerii lui prea rapide. A, și probabil aș cere și un desert de care să mă bucur în același timp.

·       Dacă ai avea o superputere pentru o zi ce ai alege sa faci cu ea?

Cred că mi-ar plăcea să mă pot teleporta în toate locurile frumoase la care visez.  


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page