top of page

Meet the #dreamteamTransilvaniaIT: Andra Tănase

Fiecare organizație are nevoie de un strateg, iar noi o avem pe Andra. Și mai avem și green & digital, iar acolo tot Andra este “șefă”. Un munte de talent și expertiză în foarte multe domenii, încât ne este foarte greu să rezumăm, doar putem aprecia faptul că joacă într-o altă ligă.Andra se află în organizația noastră de 3 ani și jumătate. A venit în plină pandemie din concediu de maternitate. A schimbat domeniul de activitate - de la transformarea conflictelor la transformarea digitală. 


Având experiență în proiecte de tip Orizont2020 și în sectorul asociativ, am primit oportunitatea de la un fost coleg, Mihai, de a coordona un proiect pe tema economiei circulare și așa, cu idea de a contribui cu experiența anterioară, de a descoperi un sector/ecosistem nou, dar și de a învăța, am ajuns la Transilvania IT.


Transilvania IT a provocat-o și în același timp i-a oferit șansa de învățare și conectare cu un ecosistem profesional nou.


Aici îmi place tocmai elementul de învățare și conectare la un ecosistem profesional nou și, de ce nu, conectarea lumilor mele (cea din formare, ONG, transformarea conflictelor și cea de acum cu Helix-urile transformării digitale). Am ajuns să învăț despre Digital Twin, despre Inteligența Artificială, despre ce înseamnă etica digitală, iar aceste lucruri sunt un factor motivațional puternic pentru mine.


Activitatea ei în organizație este una complexă și variată. Pe langă partea de management de proiect, Andra se ocupă și de partea de strategie a organizației și este formator acreditat și facilitator de evenimente.


Mă ocup de mai multe elemente în Transilvania IT - am pornit de la management de proiecte care sunt în zona “verde și digital”, iar în prezent discutăm despre înființarea unui grup de lucru în Cluster, în această zonă. M-am implicat și în design-ul și structurarea pilonului de formare al organizației, livrarea de programe de formare, mentorat și facilitarea de evenimente. Un alt aspect de menționat este cel al strategiilor, încă din 2020 m-am implicat în Strategia de Membership a clusterului, iar acum împreună cu echipa lucrăm la consolidarea și operaționalizarea unei echipe de management strategic în cadrul Transilvania IT.


Andra are expertiză și în zona de politici publice, iar contribuția ei este foarte valoaroasă în această direcție. Iar când nu face magie la Transilvania IT, desfășoară foarte multe activități interesante și diverse.


Fac multe lucruri, îmi plac plimbările și hike-urile în natură, proiectele DIY, întâlnirile cu prietenii la un vin și la un Dixit, plimbările în lume, fotografia, dansul și orice implică oameni, conversații faine și personale, multiculturale și out of the box.

 

Cu și despre viață cu #dreamteamTransilvaniaIT

·       Recomandă-ne o carte.

The Kite Runner 

·       Care este filmul tău preferat?

Seriale – cele cu medici. ER, Grey’s Anatomy, The Good Doctor

Filme - Neverending Story 

·       Cafea sau ceai?

Și și... și mai ales un cocktail de vin cu cafea pe care l-am încercat în sudul Italiei într-o vară. 

·       Care este mâncarea ta preferată?

În general mediteraneeană (de la Siria la Sudul Portugaliei), dar și Thai. 

·       Care este locul tău preferat dintre toate destinațiile în care ai călătorit?

Barcelona pentru un loc aproape, Costa Rica pentru momentele melancolice și Duino pentru că acolo e și va fi mereu pentru mine întreaga lume, într-un sat pe malul mării. 

·       Dacă ai avea pe birou un buton magic care să-ți aducă tot ce vrei, ce ai cere?

Tot binele din lume, când mi-l doresc, dar fără să îl cer. 

·       Dacă ai avea o superputere pentru o zi ce ai alege să faci cu ea?

Conștientizare de sine, a valorii umane și a potențialului pe care binele îl are în fiecare loc unde trăim. 

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page