top of page

Meet the #dreamteamTransilvaniaIT: ANDREA POP

Andrea este colega noastră dragă care face lucruri minunate la Oradea. O mai numim și ”șefa pă Oradea”, dar numai șefă nu este, ci un lider. Este unul dintre oamenii pozitivi de la care mereu primești încurajări și sfaturi. Cumva o ajută și vocea ei plăcută și energia bună pe care le are și pentru care o îndrăgim, dar asta rămâne între noi.A început colaborarea cu Transilvania IT în 2018, iar de atunci a înteles cu adevărat ce înseamnă să gestioneze un proiect.


Am început colaborarea cu Transilvania IT în 2018, când am preluat managementul unui proiect cu finanțare nerambursabilă care oferea programe de formare angajaților membrilor clusterului și nu numai. Anterior am lucrat 10 ani oferind consultanță pentru accesarea de finanțări nerambursabile și managementul proiectelor în diferite medii profesionale: la firme de consultanță din Oradea și București, la Universitatea din Oradea și ca antreprenor pentru ONG-uri din județul Bihor, dar și pentru diferiți beneficiari publici (administrații publice locale) și privați (IMM-uri).


Adevărul este că doar din 2018, de când am început colaborarea cu Transilvania IT, am înțeles cu adevărat ce înseamnă să gestionezi un proiect “al tău”, adică al organizației pentru care lucrezi. Și acest lucru mi-a plăcut foarte mult!


Andrea a avut și are în continuare o super și vastă activitate în organizație - atât în zona de management organizational, cât și în ceea ce privește proiectele organizației: Îmi place să contribui la dezvoltarea organizației, atât din perspectiva serviciilor pe care le oferim, cât și din perspectiva managementului organizațional. 


Din 2018 și până în prezent a gestionat mai multe proiecte ale organizației, care au presupus o stransă colaborare atât cu membrii echipei, cât și cu reprezentanții finanțatorilor.


Sunt foarte mândră ca am luat parte la dezvoltarea extraordinară a organizației din ultimii ani și consider că am avut și eu rolul meu în acest scenariu fericit.

Îmi place că suntem o organizație dinamică, transparentă și care are un cuvânt de spus atunci când situația o impune. De asemenea îmi place că avem proiecte interesante și care aduc plus valoare comunității noastre si că ne gândim tot timpul la dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor pe care le oferim membrilor noștri, dar și comunității.


Oradea este pentru Transilvania IT o a doua casă, astfel că am pus bazele unui punct de lucru încă din anul 2020 acolo.

În 2020 am deschis un birou al Transilvania IT la Oradea, însă din cauza pandemiei a trebuit să îl închidem. La începutul anului 2023 ne-am reorganizat, am luat-o de la capăt, iar acum avem din nou biroul de la Oradea unde, împreună cu colegele mele, ne străduim să aducem valoare comunității și ne implicăm în proiecte care duc la dezvoltarea ecosistemului local.


Recent, Andrea a devenit responsabilă și cu zona de HR a organizației, lucru care îi vine mănușă, iar nouă tare mult ne place că o avem mai aproape de noi.


Din 2018 și până în prezent pot să spun că am lucrat de la distanță, eu fiind în Oradea. Însă datorită colegilor, nu am simțit niciodată că ar exista această “distanță fizică” între noi. Pot doar să accentuez că oamenii pe care i-am cunoscut și cu care am colaborat în cadrul organizației au avut un impact pozitiv asupra mea. Îi apreciez și respect pe fiecare în parte – iar asta îmi place cel mai mult aici.

În afara jobului, Andrea se dedică familiei și activităților menite să o relaxeze.


Când nu muncesc, petrec timp cu familia și prietenii. Îmi plac plimbările prin natură, îmi place să călătoresc, să vizionez filme, să ies în oraș cu prietenii și să explorez lucruri noi.


 

Cu și despre viață cu #dreamteamTransilvaniaIT

Recomandă-ne o carte.

Nu pot recomanda o carte, dar pot recomanda cititul.

Care este filmul tău preferat?

Nu am film preferat, îmi plac filmele în general, dramele, comediile și documentarele.

Cafea sau ceai?

Cu siguranță cafea, dacă se poate un cappuccino, vă rog!

Care este mâncarea ta preferată?

Paste cu legume.

Care este locul tău preferat dintre toate destinațiile în care ai călătorit?

Italia, dar sunt sigură că vor mai fi locuri care să mă surprindă plăcut.

Dacă ai avea pe birou un buton magic care să-ți aducă tot ce vrei, ce ai cere?

De cele mai multe ori: o foaie și un pix.

Dacă ai avea o superputere pentru o zi ce ai alege să faci cu ea?

Stiu că nu suntem la concurs de Miss, dar acum mă pot gândi doar la “World peace”.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page