top of page

Meet the #dreamteamTransilvaniaIT: Simona Burian

Când ne gândim la cifre și la cum acestea se învârt într-o perfectă armonie, ne gândim la Simona Burian, managerul financiar al Transilvania IT Cluster!

Una dintre cele mai discrete, dar în același timp vizibile prezențe din cadrul organizației, Simona a fost și este acolo pentru noi de fiecare dată când avem nevoie, pentru absolut orice. Este responsabilă și de partea de HR a organizației, un real sprijin pentru colegi și mereu dispusă să ne ajute cu un sfat și o direcție, atunci când avem nevoie.Simona s-a alăturat organizației acum mai bine de 4 ani și jumătate și, după cum îi place ei să spună: Acest job m-a găsit pe mine și NU eu pe el. Avea nevoie de mine, apoi m-a făcut să am și eu nevoie de el.

Am venit la Transilvania IT în urmă cu 4 ani și jumătate, după o experiență de 13 ani la Universitatea Babeș-Bolyai, unde am avut mai multe poziții în acești ani, atât de execuție, cât și 11 ani experiență în posturi de conducere. Am avut contact cu proiecte diverse, finanțări naționale, europene și internaționale, dar și cu activități financiare generale sau mai specifice tipului de organizație.


Ne inspiră zilnic cu profesionalismul, răbdarea, perseverența și optimismul contagios care au făcut-o să aibă un parcurs extrem de firesc în cadrul organizației, evoluând rapid din toate punctele de vedere.


La Transilvania IT nu m-am perfecționat doar pe plan profesional, ci am evoluat și în plan personal. În 4 ani cât în 10 😊În prezent gestionez operațiunile financiare și mă asigur atât de bunul mers al proiectelor noastre, cât și să avem sold în bancă de unde să primim salariile în fiecare lună.


Iar Simo (așa o alintăm noi) are grijă nu doar financiar de noi, ci din toate punctele de vedere. Este acolo pentru noi de fiecare dată când avem nevoie, pentru absolut orice, fiind responsabilă și de partea de HR a organizației. Un real sprijin pentru colegi și mereu dispusă să ne ajute cu un sfat și o direcție atunci când avem nevoie. Are experiență și pe această zonă deoarece a lucrat câțiva ani și ca învățătoare.


Îmi place mediul dinamic de aici, îmi place că nu există monotonie, fiecare zi este specială în felul ei, așa cum sunt și oamenii cu care lucrez sau am lucrat pe parcursul acestor ani, iar de la fiecare încerc să iau ce este bun, învăț de la fiecare dintre ei, privind mereu partea plină a paharului și evidențiind calitățile fiecărei persoane.

Am ceva experiență și ca învățătoare (aproape 3 ani), am lucrat cu îngerași de copii, iar în acea perioadă am fost cea mai iubită persoană din lume.


Îi suntem recunoscători că este alături de noi și ne inspiră cu profesionalismul, răbdarea, perseverența și optimismul contagios. Iar când nu este alături de noi, ne inspiră prin lucrurile minunate pe care le face în timpul liber.


Sunt o persoană optimistă, pozitivă, încrezătoare, visătoare. Îmi place sportul (să îl practic, nu să îl privesc) mai ales cele de iarnă, ador să călătoresc, să vizitez locuri noi, dar și să lenevesc o zi întreagă cu o carte în mână (de preferat la plajă). Îmi place enorm să citesc (cărți, nu articole pe net), să gătesc, iar când timpul îmi permite, iau o pânză și pictez.


 

Cu și despre viață cu #dreamteamTransilvaniaIT


Recomandă-ne o carte.

Fiecare are nevoie să înțeleagă de ce face ceea ce face, așadar recomand: Simon Sinek  “Începe cu DE CE”.


Care este filmul tău preferat? 

”Fast and furious”, pentru că este vorba de loialitate, familie, prieteni și mașini frumoase 😊


Cafea sau ceai? 

Ceai


Care este mâncarea ta preferată? 

Creveții - nu contează de care sau cum sunt gătiți.😊


Care este locul tău preferat dintre toate destinațiile în care ai călătorit? 

Imposibil să aleg….I just love the whole world…și pot să pun egal între Bistrița, Brașov, New York sau Miami. Nu contează unde mergi atâta timp cât ești cu oameni minunați lângă tine!


Dacă ai avea pe birou un buton magic care să-ți aducă tot ce vrei, ce ai cere? 

Aș cere de toate. Dar prima dată aș cere înțelepciune, pentru a trăi fiecare zi cât de bine pot, pentru a fi cea mai bună versiunea a mea.


Dacă ai avea o superputere pentru o zi ce ai alege să faci cu ea? 

Depinde în ce constă superputerea. Dar în principal aș ajuta oamenii să poată fi mai buni cu ei înșiși în primul rând, dar și unii cu alții.


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page