top of page

Transilvania DIH - I4MS CONTACT POINT

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Transilvania Digital Innovation Hub a devenit un punct de contact I4MS! IMM-urile din regiunea de nord-vest a României sunt acum mai aproape de oportunitățile conduse în cadrul inițiativei I4MS, cum ar fi: apeluri deschise pentru accesarea finanțării, traininguri / cursuri specializate și oportunități de matchmaking!



I4MS este o inițiativă europeană care sprijină IMM-urile de manufactură și întreprinderile mici și mijlocii în utilizarea pe scară largă a tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC) în operațiunile lor de afaceri. În cadrul I4MS, IMM-urile pot solicita sprijin tehnologic și financiar pentru a efectua experimente care să le permită să testeze inovațiile digitale în afacerea lor prin apeluri deschise.


De la început, inițiativa I4MS a pivotat, la nivel local, în jurul Digital Innovation Hubs (DIHs), unul dintre cei patru piloni ai „inițiativei de digitalizare a industriei europene”, ca instrument cheie pentru a încuraja colaborarea locală între toți actorii relevanți implicați în adoptarea tehnologiei (organizații de tehnologie de cercetare, integratori de sisteme, adoptatori timpurii, alte IMM-uri de producție / midcaps), precum și pentru a canaliza eforturile (finanțare, programe de perfecționare etc.) pe care guvernele regionale și naționale le dedică transformării digitale la nivel local.


Pentru a beneficia și a afla mai multe despre aceste servicii, vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru Andrei Martîniuc (andrei.martiniuc@transilvaniait.ro)





bottom of page