top of page

TRANSILVANIA IT A FACILITAT EVENIMENTUL DE DISEMINARE AL PROIECTULUI WHIZZER

Transilvania IT Cluster a facilitat joi, 3 iunie 2021, diseminarea rezultatelor proiectului Whizzer, un proiect inițiat de către Allevo, una dintre companiile membre ale clusterului. Evenimentul a avut loc online, începând cu ora 10:30, și a avut ca scop principal comunicarea publică a rezultatelor acestui proiect.



În cadrul acestui eveniment, Ioana Guiman, Managing Partner al companiei Allevo a vorbit despre mecanismul de funcționare a unui algoritm de reconciliere creat în parteneriat cu Bakken & Baeck, un butic de dezvoltare din Norvegia, a prezentat modul în care IMM-urile pot utiliza Whizzeer ca pe un ”nou manager financiar” și a detaliat evoluția de până acum a proiectului. Totodată, aceasta a exprimat intenția Allevo de a crea un parteneriat cu o entitate care să faciliteze procesul de furnizare a serviciilor oferite prin Whizzer companiilor de tip IMM.


Organizarea evenimentului facilitat de Transilvania IT Cluster, a reprezentat pentru Allevo o oportunitate în plus de a face cunoscut acest nou instrument financiar pus la dispoziție întreprinderilor mici și mijlocii. ”Colegii și partenerii de la Transilvania IT Cluster ne-au ajutat cu organizarea impecabilă a evenimentului, ajutându-ne să ajungem la acele persoane cu care dorim să colaborăm în viitor, la acei parteneri cu care să dezvoltăm soluția pentru a o face mai bună chiar la nivel de concept.”, a spus Ioana Guiman, Managing Partner- Business Development Allevo.


Proiectul Whizzer va fi finalizat în luna noiembrie a acestui an și este co-finanțat prin programul SMEs Growth Romania, operat de Inovation Norway Romania, cu sprijinul granturilor norvegiene și EEA.



bottom of page