Imbunatatirea dezvoltarii comunitatii prin digitalizare

Transilvania IT Cluster lucreaza la intersectia dintre antreprenoriat, cercetatori, inovatori si administratia publica, impulsionand discutiile si actiunile in jurul transformarii digitale si imbunatatind astfel dezvoltarea comunitatii prin digitalizare.

 

Despre noi

alina-grubnyak-ZiQkhI7417A-unsplash.jpg

Fondat in 2013 de Aries Transilvania, Transilvania IT Cluster a avut ca scop initial sprijinirea angajatilor companiilor membre in procesul de achizitie de abilitati tehnice si soft, precum si sa ofere o platforma de know-how si de instruire pentru implementarea proiectelor colaborative.

In timp ce acesta continua sa ramana focusul principal, Transilvania IT Cluster s-a dezvoltat in continuare pentru a corespunde sectorului de inovare din Cluj - Napoca.

pagefiller_homepage.jpg

Work 4.0

Cursul Work 4.0 din cadrul Proiectului Future of Work are un caracter unic si propune prin tematica abordata sa familiarizeze participantii cu organizatiile viitorului, caracteristicile acestora, dar mai ales contextul si schimbarea de paradigma generata de noile tehnologii si inovatii digitale. Cursul incepe in 19 mai.

site_07.jpg

Pana la 248.000 de euro finantare pentru consortiile din Romania, prin DIH²

Furnizorii de tehnologie au posibilitatea sa formeze consortii cu fabricile din tara si pot primi pana la 248.000 de euro pentru a dezvolta solutiile de automatizare propuse de ei, menite sa inoveze industria #manufacturing din Romania.

TRANSILVANIA IT SI TRANSILVANIA DIH - RECUNOASTERE LA NIVEL EUROPEAN

Clusterul Transilvania IT impreuna cu Transilvania Digital Innovation Hub sunt date drept exemple de buna practica in raportul de recomandari emis de Grupul European de experti in Clustere al Comisiei Europene, publicat in urma cu putin timp. Aceasta recunoastere reprezinta o realizare foarte mare atat pentru Transilvania IT si Transilvania DIH, cat si pentru Romania.

BOWI: 240k euro pentru 4 IMM-uri romanesti

 Patru IMM-uri din domeniul IT din Regiunea NV a Romaniei au obtinut fiecare o finantare de 60.000 de euro pentru a-si dezvolta propriile solutii inovative prin participarea la primul apel deschis în cadrul proiectului BOWI 

EEN - B2B opportunities

Proiectul Enterprise Europe Network vă oferă o serie de potențiale colaborări de care puteți beneficia, dar și o serie de evenimente care vă pot ajuta la dezvoltarea companiei dumneavoastră.

VEZI CE ESTE NOU IN TRANSILVANIA IT

Consulta Arhiva Media si descopera noutatile din Cluster