Imbunatatirea dezvoltarii comunitatii prin digitalizare

Transilvania IT Cluster lucreaza la intersectia dintre antreprenoriat, cercetatori, inovatori si administratia publica, impulsionand discutiile si actiunile in jurul transformarii digitale si imbunatatind astfel dezvoltarea comunitatii prin digitalizare.

 

Despre noi

alina-grubnyak-ZiQkhI7417A-unsplash.jpg

Fondat in 2013 de Aries Transilvania, Transilvania IT Cluster a avut ca scop initial sprijinirea angajatilor companiilor membre in procesul de achizitie de abilitati tehnice si soft, precum si sa ofere o platforma de know-how si de instruire pentru implementarea proiectelor colaborative.

In timp ce acesta continua sa ramana focusul principal, Transilvania IT Cluster s-a dezvoltat in continuare pentru a corespunde sectorului de inovare din Cluj - Napoca.

pagefiller_homepage.jpg

Comunitatea romaneasca DIHNET.EU

Reprezentantii Centrelor de Inovare Digitala (Digital Innovation Hubs) si autoritatile regionale si nationale s-au intalnit pentru prima data în 7 iulie, pentru a pune bazele unei comunitati unite.

site_07.jpg

Piata muncii in Cluj-Napoca - Interviu Antena 1

Bianca Muntean, managerul Transilvania IT Cluster a vorbit intr-un interviu acordat televiziunii Antena 1 despre piata muncii din Cluj-Napoca.

Proiect de digitalizare de 3 milioane de euro accesat de Transilvania Digital Innovation Hub

Transilvania Digital Innovation Hub, isi propune sa lanseze platforma online Transilvania Digital Innovation Hub, un centru de date si o platforma online pentru monitorizarea politicilor publice, prin aplicarea in cadrul proiectului de digitalizare „RIS3 - pentru regiuni mai putin dezvoltate”, deschisa in regiunea Nord-Vest .

BOWI

Noi oportunitati de dezvoltare tehnologica si finantare disponibile pentru IMM-urile din regiunea Nord-Vest

REFLOW

Proiectul REFLOW si-a încheiat primul an cu publicarea a cinci rapoarte publice pentru sustinerea oraselor in trecerea la un model productiv si regenerativ.

photo-1560574188-6a6774965120.jpg

VEZI CE ESTE NOU IN TRANSILVANIA IT

Consulta Arhiva Media si descopera noutatile din Cluster

 

Dimitrie Cantemir St, no. 1

Cluj - Napoca

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

©2020 Transilvania IT Cluster.

 

Made with ♥️ in Transylvania by Wolfpack Digital.