Imbunatatirea dezvoltarii comunitatii prin digitalizare

Transilvania IT Cluster lucreaza la intersectia dintre antreprenoriat, cercetatori, inovatori si administratia publica, impulsionand discutiile si actiunile in jurul transformarii digitale si imbunatatind astfel dezvoltarea comunitatii prin digitalizare.

 

Despre noi

alina-grubnyak-ZiQkhI7417A-unsplash.jpg

Fondat in 2013 de Aries Transilvania, Transilvania IT Cluster a avut ca scop initial sprijinirea angajatilor companiilor membre in procesul de achizitie de abilitati tehnice si soft, precum si sa ofere o platforma de know-how si de instruire pentru implementarea proiectelor colaborative.

In timp ce acesta continua sa ramana focusul principal, Transilvania IT Cluster s-a dezvoltat in continuare pentru a corespunde sectorului de inovare din Cluj - Napoca.

pagefiller_homepage.jpg

Trasnilvania DIH - participare internationala la conferinta EDIH Gearing UP

Timp de doua zile, 26 si 27 ianuarie 2021, sute de reprezentanti ai Centrelor de Inovare din toata Europa au fost cu ochii pe conferinta „Gearing UP towards DIH”  - prima conferinta internationala dedicata Centrelor de Inovare Digitala din Europa.

site_07.jpg

Cu un accent deosebit pe „provocările societale” și prioritățile „conducerii industriale”, proiectul REFLOW a fost inclus în raportul de monitorizare „Integrarea științelor sociale și umaniste în Orizont 2020” ca exemplu de bune practici.

TRANSILVANIA DIGITAL INNOVATION HUB - succes la selectia nationala A CENTRELOR DE INOVARE DIGITALĂ

Transilvania Digital Innovation Hub, orchestrat de clusterul Transilvania IT, a trecut cu succes de  selectia natională organizata de Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei. Astfel TDIH se afla printre centrele de inovare digitala din Romania  care vor avea posibilitatea anul viitor sa devina membre ale Retelei europene de centre de inovare digitala – Reteaua EDIH.

BOWI: 240k euro pentru 4 IMM-uri romanesti

 Patru IMM-uri din domeniul IT din Regiunea NV a Romaniei au obtinut fiecare o finantare de 60.000 de euro pentru a-si dezvolta propriile solutii inovative prin participarea la primul apel deschis în cadrul proiectului BOWI 

EEN - B2B opportunities

Proiectul Enterprise Europe Network vă oferă o serie de potențiale colaborări de care puteți beneficia, dar și o serie de evenimente care vă pot ajuta la dezvoltarea companiei dumneavoastră.

photo-1560574188-6a6774965120.jpg

VEZI CE ESTE NOU IN TRANSILVANIA IT

Consulta Arhiva Media si descopera noutatile din Cluster

 

Dimitrie Cantemir St, no. 1

Cluj - Napoca

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

©2020 Transilvania IT Cluster.

 

Made with ♥️ in Transylvania by Wolfpack Digital.