Imbunatatirea dezvoltarii comunitatii prin digitalizare

Transilvania IT Cluster lucreaza la intersectia dintre antreprenoriat, cercetatori, inovatori si administratia publica, impulsionand discutiile si actiunile in jurul transformarii digitale si imbunatatind astfel dezvoltarea comunitatii prin digitalizare.

 

Despre noi

alina-grubnyak-ZiQkhI7417A-unsplash.jpg

Fondat in 2013 de Aries Transilvania, Transilvania IT Cluster a avut ca scop initial sprijinirea angajatilor companiilor membre in procesul de achizitie de abilitati tehnice si soft, precum si sa ofere o platforma de know-how si de instruire pentru implementarea proiectelor colaborative.

In timp ce acesta continua sa ramana focusul principal, Transilvania IT Cluster s-a dezvoltat in continuare pentru a corespunde sectorului de inovare din Cluj - Napoca.

pagefiller_homepage.jpg

Consiliul National pentru Transformare Digitala (CNTD)

Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei (ADR) a initiat Consiliul National pentru Transformare Digitala (CNTD) – o piata digitala, dar si un organism tehnic, in care institutiile aflate in serviciul public, impreuna cu partenerii privati din industria IT&C, vor trasa parcursul corect catre o Romanie digitala si puternic conectata la statele partenere din UE si NATO.

site_07.jpg

Clusterele de IT din Romania, membre CLUSTERO isi unesc puterile si creaza o alianta prin constituirea unei retele, cu acoperire pe intreg teritoriul tarii, care are scopul de a avea o reprezentare a acestui domeniu la nivel inalt, dar si pentru a crea un cadru colaborativ, inovativ și informativ, prin care clusterele de IT aderante isi pot dezvolta si pune in valoare activitatea.

TRANSILVANIA DIGITAL INNOVATION HUB - succes la selectia nationala A CENTRELOR DE INOVARE DIGITALĂ

Transilvania Digital Innovation Hub, orchestrat de clusterul Transilvania IT, a trecut cu succes de  selectia natională organizata de Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei. Astfel TDIH se afla printre centrele de inovare digitala din Romania  care vor avea posibilitatea anul viitor sa devina membre ale Retelei europene de centre de inovare digitala – Reteaua EDIH.

FLIGHT TECH TALKS

 In 2 si 3 septembrie a avut loc la Timisoara  Flight Tech Talks, un eveniment dedicat inovarii. 

REFLOW

Proiectul REFLOW si-a încheiat primul an cu publicarea a cinci rapoarte publice pentru sustinerea oraselor in trecerea la un model productiv si regenerativ.

photo-1560574188-6a6774965120.jpg

VEZI CE ESTE NOU IN TRANSILVANIA IT

Consulta Arhiva Media si descopera noutatile din Cluster

 

Dimitrie Cantemir St, no. 1

Cluj - Napoca

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

©2020 Transilvania IT Cluster.

 

Made with ♥️ in Transylvania by Wolfpack Digital.