top of page

Imbunatatirea dezvoltarii comunitatii prin digitalizare

Transilvania IT Cluster lucreaza la intersectia dintre antreprenoriat, cercetatori, inovatori si administratia publica, impulsionand discutiile si actiunile in jurul transformarii digitale si imbunatatind astfel dezvoltarea comunitatii prin digitalizare.

About

Despre noi

alina-grubnyak-ZiQkhI7417A-unsplash.jpg

Fondat in 2013 de Aries Transilvania, Transilvania IT Cluster a avut ca scop initial sprijinirea angajatilor companiilor membre in procesul de achizitie de abilitati tehnice si soft, precum si sa ofere o platforma de know-how si de instruire pentru implementarea proiectelor colaborative.

In timp ce acesta continua sa ramana focusul principal, Transilvania IT Cluster s-a dezvoltat in continuare pentru a corespunde sectorului de inovare din Cluj - Napoca.

pagefiller_homepage.jpg

Transilvania DIH - I4MS CONTACT POINT

Suntem bucurosi sa va anuntam ca Transilvania Digital Innovation Hub a devenit un punct de contact I4MS! IMM-urile din regiunea de nord-vest a Romaniei sunt acum mai aproape de oportunitatile conduse în cadrul initiativei I4MS, cum ar fi: apeluri deschise pentru accesarea finantarii, traininguri / cursuri specializate si oportunitati de matchmaking!

site_07.jpg

LANSAREA GRUPULUI DE LUCRU INDUSTRY 4.0

Transilvania Digital Innovation Hub prin Transilvania IT Cluster si Cluster Mobilier Transilvan lanseaza grupul de lucru Industry 4.0. Acesta este unul dintre eforturile Transilvania DIH de a sprijini adoptarea de tehnologii digitale si de a oferi o platforma de dialog si încurajare a colaborarilor pentru accelerarea proceselor de inovare si transformare digitala.

FurniRoboWeld - finantat prin apelul DIH-World

O finantare de 95.000 de euro a fost castigata de parteneriatul Transilvania Digital Innovation Hub si firma e-Laborator Feeria, companie membra a Clusterului Mobilier Transilvan, pentru experimentul de inovare FurniRoboWeld, ce presupune instalarea unui robot de sudura, care are scop automatizareasi imbunatatirea  procesului de fabricare a mobilierului medical, dar si reducerea costurilor de productie ale acestuia.

TRANSILVANIA IT - PROVIDER AWS Activate

Transilvania IT Cluster a fost selectat ca furnizor pentru programul AWS Activate și acum putem sustine startup-urile noastre cu credite gratuite AWS de pana la 100.000 $.

EEN - Oportunități B2B

Proiectul Enterprise Europe Network va ofera o serie de potentiale colaborari de care puteti beneficia, dar si o serie de evenimente care va pot ajuta la dezvoltarea companiei dumneavoastra.

VEZI CE ESTE NOU IN TRANSILVANIA IT

Consulta Arhiva Media si descopera noutatile din Cluster

Speaking
bottom of page