top of page

Transilvania IT, singurul cluster de IT Gold Labeled din Europa de Sud–Est

Transilvania IT Cluster obține din nou Eticheta „de aur” pentru excelență în managementul clusterelor

Transilvania IT Cluster a obținut pentru a treia oară consecutiv Eticheta „de aur” (Gold Label) acordată de European Clusters Labelling Excellence Structure, organizație europeană care promovează și recunoaște excelența în gestionarea clusterelor. 


Transilvania IT Cluster devine astfel unul dintre cele 67 de clustere din toate domeniile de activitate din Europa care dețin această etichetă și singurul cluster de IT din Europa de Sud-Est certificat cu Gold Label.


Eticheta de „aur” este cea mai înaltă certificare europeană posibilă pentru managementul clusterelor, iar această distincție ne pune în linie cu cele mai bune clustere din Europa.


Această certificare reprezintă recunoașterea supremă a angajamentului și eforturile constante de dezvoltare a organizației, conform standardelor europene. Doi experți independenți, care au condus interviuri cu managerul clusterului, Bianca Muntean, și cu membrii echipei, au analizat 31 de indicatori de excelență în managementul clusterelor. 


Recunoașterea nu numai că ne confirmă angajamentul față de excelență, ci și validează eforturile noastre continue de a oferi suport și oportunități valoroase membrilor și partenerilor noștri.


Îi felicităm pe toți membrii și partenerii noștri pentru contribuția lor la această realizare deosebită și suntem recunoscători pentru sprijinul lor continuu.


Totodată, în cel de-al 11 an de existență Transilvania IT Cluster numără 23 de membri ai echipei de management. În ultimul an, organizația noastră s-a dezvoltat foarte mult și suntem implicați în tot mai multe proiecte, astfel că ni s-au alăturat mai mulți profesioniști. 


Bianca Muntean, cluster managerul Transilvania IT, are alături în echipa de management și strategie, începând cu februarie 2024, experți cu vastă experiență: Andra Tănase, Andrei Martîniuc, Dumitru Petreuș, Simona Burian și Andrea Pop. Mai multe informații despre noile roluri puteți găsi pe site, la secțiunea ”About Us”.


Postări recente

Afișează-le pe toate

Komentáře


bottom of page