top of page

Thu, Jun 06

|

Cluj-Napoca

AI în lumea reală: Exemple concrete de Inteligență Artificială Generativă în Business

Te-ai întrebat vreodată cum poate Inteligența Artificială Generativă să îți transforme afacerea? Descoperă în cadrul evenimentului din 6 iunie o serie de strategii practice și exemple de succes din lumea reală, care îți vor ajuta afacerea să progreseze.

Registration is closed
See other events
AI în lumea reală: Exemple concrete de Inteligență Artificială Generativă în Business
AI în lumea reală: Exemple concrete de Inteligență Artificială Generativă în Business

Time & Location

Jun 06, 2024, 5:00 PM

Cluj-Napoca, 57-59, Strada Constantin Brâncuși nr. 55, Cluj-Napoca 400458, Romania

About the event

Te-ai întrebat vreodată cum poate Inteligența Artificială Generativă să îți transforme afacerea?

Descoperă în cadrul evenimentului din 6 iunie o serie de strategii practice și exemple de succes din lumea reală, care îți vor ajuta afacerea să progreseze.

Acest eveniment va fi o ocazie excelentă de a:
  • a explora viitorul afacerilor cu alături de Inteligența Artificială Generativă, aprofundând strategiile de creștere, inovare și soluții de reducere a costurilor;
  • a obține informații valoroase, strategii practice și idei de acțiune pe care le poți aplica în cadrul propriei tale afaceri pentru a valorifica în mod eficient puterea de transformare a inteligenței artificiale generative;
  • învață din studii de caz concrete care prezintă implementări de succes ale Inteligenței Artificiale Generative, oferind o schemă de parcurs clară pentru valorificarea Inteligenței Artificiale în diverse industrii.
Evenimentul este dedicat:

Antreprenorilor, administratorilor, managerilor și managerilor tehnici/IT interesați să profite de puterea inteligenței artificiale pentru a-și eficientiza operațiunile.

Share this event

bottom of page