top of page

Wed, Nov 22

|

Cluj-Napoca

Târgul IMM - IT & Industrii 4.0

Târgul IT & Industrii 4.0 este un eveniment expozițional care are ca scop prezentarea și promovarea ultimelor inovații și tendințe din domeniul tehnologiei informației și al industriei 4.0. Acesta adună sub acoperișul său companii, experți și profesioniști din ambele domenii.

Registration is closed
See other events
Târgul IMM - IT & Industrii 4.0
Târgul IMM - IT & Industrii 4.0

Time & Location

Nov 22, 2023, 10:00 AM – Nov 24, 2023, 5:00 PM

Cluj-Napoca, Str. Tiberiu Popoviciu nr. 2-4, Cluj-Napoca 400647, Romania

Guests

About the event

A.I.M.M Cluj-Napoca organizează Târgul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, ediția 2023 – IT și Industrii 4.0, ce se va desfășura în perioada 22-24 noiembrie 2023 la Cluj Innovation Park.

Târgul IT & Industrii 4.0 este un eveniment expozițional care are ca scop prezentarea și promovarea ultimelor inovații și tendințe din domeniul tehnologiei informației și al industriei 4.0. Acesta adună sub acoperișul său companii, experți și profesioniști din ambele domenii, oferindu-le o platformă pentru a-și prezenta produsele, serviciile și soluțiile inovatoare.

Evenimentul se concentrează pe convergența dintre tehnologia informației și industrie, sub umbrela conceptului Industriei 4.0. Industria 4.0 reprezintă o revoluție tehnologică care integrează tehnologii avansate, precum internetul lucrurilor (IoT), big data, inteligența artificială, roboții colaborativi și imprimarea 3D, pentru a transforma și imbunătăți procesele de producție și management din industrie.

Vă invităm la eveniment pentru a descoperi direct de la participanti, specialiști și speakerii invitați cum vă puteti dezvolta afacerile și imbunătății performanțele economice și tehnice.

Share this event

bottom of page