Solicitare de sponsorizare pentru reabilitarea și renovarea secției de Pediatrie a Spitalului Municipal din Dej
Dragi membri,
Am primit acest mesaj pe care vi-l retransmitem, pentru cazul în care puteți și doriți să vă implicați.
Numele meu este Ioana Ciobanu și reprezint Asociația Rotaract Cluj-Napoca Gemina, o organizație non-profit dedicată sprijinirii comunității regionale prin proiecte care aduc o schimbare pozitivă.
În prezent, suntem implicați într-un proiect de reabilitare și renovare a secției de Pediatrie a Spitalului Municipal din Dej. Ne dorim să creăm un mediu modern și confortabil pentru copiii din comunitatea noastră, care să le ofere îngrijirea medicală necesară într-un spațiu sigur și plăcut.
Proiectul nostru necesită sprijin financiar pentru a acoperi costurile materiale și de manoperă necesare întregului proces de reabilitare și renovare.
Am fi deosebit de recunoscători dacă ați considera posibilitatea de a deveni partenerul nostru de fapte bune și de a contribui financiar la realizarea acestui proiect ambițios.
Pentru a vă facilita implicarea, am creat mai multe pachete de sponsorizare, detaliate în mapa de prezentare atașată mai jos. Fiecare pachet include beneficii specifice, care reflectă recunoștința noastră pentru contribuția dumneavoastră.
Totodată, ne propunem să finalizăm strângerea de fonduri până la data de 1 mai 2025, pentru a putea inaugura noua secție de Pediatrie pe 1 ianuarie 2026.
Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru potențiala dumneavoastră susținere!
Suntem disponibili pentru orice întrebări suplimentare pe care le puteți avea.
Așteptăm cu nerăbdare oportunitatea de a colabora și de a transforma acest proiect într-o realitate pentru comunitatea noastră!
Cu respect și recunoștință,
Ioana Ciobanu
Director Parteneriate Strategice
Asociația Rotaract Cluj-Napoca Gemina
0746241361