top of page

Continuă studiile, integrează-te! Program Remedial organizat la FSE - Invitație de participare

În baza Acordului de Grant nr. 166/SGU/NC/II, încheiat cu Ministerul Educației Naționale (MEN) - Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (UMPFE), Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Studii Europene a accesat în cadrul Schemei de Granturi pentru Universități, Granturi Necompetive derulate în cadrul Proiectul privind Învățământul Secundar - ROSE un grant în valoare de 351.189,2 pentru implementarea subproiectului “Continuă studiile, integrează-te! Program Remedial organizat la Studii Europene (Acronim: PROSE)” și intenționează să utilizeze o parte din fonduri pentru servicii de consultanță individuală pentru implementarea Workshopuri și vizite de studii la angajatori clujeni, asumată în cadrul acordului de grant.


Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Studii Europene invită parteneri eligibili (”Tutori”) să-și exprime interesul de a participa la competiție în vederea prestării Serviciilor. Tutorii interesați vor transmite informații prin care să demonstreze că dețin calificările solicitate și experiență relevantă pentru a presta serviciile.


Vor fi selectați cinci Consultanți (”Tutori”) în conformitate cu metoda Selecția Consultanților Individuali definită în Ghidul de implementare, parte a Manualului de granturi, publicat pentru Schema de granturi pentru Universități, Granturi Necompetitive din cadrul Proiectului privind Învățământul Secundar – ROSE, pe site-ul www.proiecte.pmu.ro/ROSE/.


Criterii de Calificare și Selecție le găsiți pe site-ul Facultății de Studii Europene, accesând link-ul de mai jos.


http://euro.ubbcluj.ro/avizier-online/


De asemenea, puteți afla mai multe consultând „Termenii de referință”

bottom of page