top of page

ENTERPRISE EUROPE NETWORK: OPORTUNITĂȚI B2B, MATCHMACKING ȘI TRAININGURI DE FORMARE


Proiectul Enterprise Europe Network vă oferă o serie de potențiale colaborări de care puteți beneficia, dar și o serie de evenimente care vă pot ajuta la dezvoltarea companiei dumneavoastră. Pentru detalii și informații vă rugăm să scrieți un e-mail către colega noastră ioana.corujan@transilvaniait.ro.



1. Evenimente:

FORUMUL DE INVESTIȚII INTERNAȚIONALE DEEP TECH & DEEP SCIENCE

În timpul forumului (14 aprilie 2021, 16: 00-17: 30 GMT + 1), 10 start-up-uri selectate vor fi prezentate în fața investitorilor și experților în tehnologie profundă. La sfârșitul acestei sesiuni, publicul va vota pentru cel mai bun start-up care va fi premiat la ceremonia oficială de a doua zi, oferind vizibilitate prin comunicare internațională și oportunități media.


 

2. Training programme on Japanese business Cultures: 31 mai-11 iunie 2021


Schema „Pregătește-te pentru Japonia” de 2 săptămâni oferă managerilor UE oportunitatea unică de a experimenta și a înțelege atât elementele culturale, cât și cele economice care definesc și explică realizările tehnologice și de afaceri ale Japoniei.


Programul de training este axat pe managementul afacerii și constă dintr-o combinație de prelegeri, studii de caz virtuale și întâlniri. Aceasta este concepută pentru a ajuta participanții să fie informați pe deplin cu privire la condițiile reale ale afacerilor japoneze prin analize practice și cercetări. Participanții vor avea ocazia să discute cu managerii japonezi despre luarea deciziilor, metodele de gestionare a echipelor din Japonia.


 

3. Oportunitati colaborare:


Compania spaniolă care a dezvoltat un nou sistem de plăți disruptive între companii care utilizează Blockchain și Ethereum caută un partener, în cadrul unui acord de externalizare, în domeniul fintech sau insurtech cu experiență în servicii B2B în Europa.



 

4. Matchmaking Events:


Evenimentul de matchmaking DES2021 își propune să permită întâlniri de afaceri și să reducă decalajele dintre solicitanții de soluții din diferite industrii și furnizorii de soluții.

Sectoare: Telco, mass-media și divertisment, industrie 4.0, vânzare cu amănuntul online, platforme și logistică, orașe inteligente și mobilitate urbană, servicii bancare și asigurări, sănătate și științe ale vieții, loc de muncă inteligent, turism și ospitalitate și energie și utilități.

Acest eveniment de matchmaking va fi hibrid, vor exista două tipuri diferite de participare care vor fi selectate la înregistrare.

  • La fața locului: participanții vor participa fizic la eveniment și vor avea întâlniri față în față

  • La distanță: participantul va participa la întâlniri de la distanță



Evenimentul va face o incursiune profundă în ultimele cercetări, produse și servicii disponibile în domeniul tehnologiei. Punctul forte al regiunii Turku se bazează pe cooperarea strânsă între diverse domenii. De aceea, pe parcursul săptămânii, evenimentul va analiza mai atent subiectele care formează avantajul competitiv cheie al regiunii, precum și o perspectivă asupra noilor tehnologii internaționale de tendință.

Subiectele săptămânii includ securitatea cibernetică, producția, mediul orașului inteligent și tehnologiile de mediu durabile.

Publicul țintă: atât parteneri publici, cât și privați în domeniile Energie, Smart City, Digitalizare și Cleantech.

Înscrierea la evenimentul de matchmaking este deschisă până la 8 martie 2021, precum și rezervarea întâlnirilor.


bottom of page