top of page

Digital Innovative Transilvania 2.0 este un proiect finantat prin Programul Operational Capital Uman (Cod proiect 127975), implementat de Aries Transilvania impreuna cu partenerii sai Know Team SRL si Transilvania IT Cluster pe o perioada de 18 luni. 

 

Proiectul isi propune sa dezvolte competentele necesare pentru a promova ajustarea accelerata a industriei la schimbarile structurale de pe piata, axate pe eficienta si inovatie. La randul sau, aceasta va imbunatati pozitia competitiva a intreprinderilor din regiunea de nord-vest care lucreaza in sectoarele IT&C, industrii creative, productie, automobile, energie si mediu.

COMUNICAT DE PRESA FINAL DE PROIECT

2.0 Digital Inovator Transilvania

 In urma implementarii proiectului se doreste: 

 

  • perfectionarea cunostintelor si a competentelor pentru 668 de angajati din IMM-uri pentru a creste avantajul competitiv si performanta organizatiilor

  • cresterea nivelului de calificare pentru un numar de 20 de persoane carora li se vor evalua si certifica competentele dobandite la locul de munca, in meseriile de “Montator subansamble” si cea de “Operator MUCN”.

  • imbunatatirea performantelor organizationale pentru 3 intreprinderi mici si mijlocii din Regiunea NV, prin introducerea unui program inovator de evaluare si de invatare la locul de munca.

Bugetul total al proiectului este in valoare de 4 063 804.30 lei, iar valoarea ajutorului financiar nerambursabil este de 3 973 348.51 lei. Perioada de implementare este de 18 luni (23 decembrie 2019 – 22 iunie 2021).

 

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

 Proiectul este in implementare pana in mai 2021. 

ARIES Transilvania.jpg
Know!.jpg
bottom of page