top of page
Invitație petrecere 10 ani .png

ANIVERSAREA DE 10 ANI

DSC_5611 copy_patrata.jpg

Mesajul președintelui Transilvania IT Cluster, Voicu Oprean

Celebrăm zilele acestea 10 ani de excelență și inovare în cadrul Transilvania IT Cluster. În toamna anului 2013, am pornit la drum cu doar 20-30 de firme, având visul și ambiția de a atinge 100. Astăzi, ne apropiem de impresionanta cifră de 200 de membri. Cu siguranță, acest lucru vine cu provocări, dar și cu mari oportunități.

 

Sunt convins că organizația noastră va continua să crească și să se dezvolte în jurul firmelor noastre membre, pentru ele și datorită lor. Așadar, Transilvania IT Cluster va reflecta mereu adevărata față a industriei noastre, așa cum o trăiesc și o modelează firmele.

 

Ne putem considera norocoși pentru că locuim în Cluj, un oraș care nu se teme să gândească altfel. „Innovated in Cluj, this city thinks different” - acesta este mesajul pe care îmi place să îl transmit lumii.

 

Sunt foarte multe lucruri de care suntem mândri, dar aș aminti măcar două proiecte la care țin mult. 

Innovation Labs: După ce am reușit să ne dezvoltăm și să creștem frumoasa noastră comunitate, am considerat că este timpul să dăm înapoi și să construim pentru generațiile viitoare, să lăsăm o moștenire durabilă - iar de aici acest proiect, unde tinerii sunt susținuți și încurajați să își împărtășească ideile și să le aducă în realitate.

 

Apoi, a fost proiectul prin care am facilitat accesul la tehnologie seniorilor comunității, pe considerentul că internetul, calculatoarele, nu trebuie să existe doar pentru tineri, ori pentru cei care au studii superioare. Tehnologia trebuie să devină parte din fiecare zi a vieții noastre, să ajute și să înfrumusețeze existența tuturor generațiilor. 

 

La mulți ani, Transilvania IT Cluster! Cu recunoștință pentru tot ceea ce am realizat împreună și cu încredere într-un viitor încă și mai strălucitor!

Bianca.jpg

Mesajul transmis de Bianca Muntean, manager
Transilvania IT Cluster

Transilvania IT Cluster împlinește 10 ani! E mult, e puțin? Nu știu, dar sigur nu a fost ușor.  Și mai știu, la fel de sigur, că a fost o călătorie frumoasă, intensă, cu sens. 

Lucrurile erau foarte diferite acum 10 ani - în Cluj, în țară, în industria IT.

 

Au fost 10 ani în care am construit: relații, oportunități, o comunitate. O adevărată comunitate, în jurul echipei Transilvania IT, o echipă care și-a schimbat oamenii de-a lungul anilor, dar care și-a păstrat spiritul și este astăzi mai puternică și mai relevantă ca niciodată. 

 

În asta credem și acum, după 10 ani, aici la Transilvania IT: în puterea comunității și în capacitatea oamenilor de a inova mereu, de a îmbunătăți puțin câte puțin, cu ideile și cu expertiza lor, lumea în care trăim. 

 

Asta vom face și în următorii 10 ani, tot mai ușor, pentru că am adunat în jurul nostru oamenii potriviți: vom crea contextele potrivite și vom încuraja ideile bune, vom forma legături și vom construi comunitatea care poate să schimbe lumea.

 

Pentru că avem resursele necesare și viziunea clară a societății în care ne dorim să crească și să contribuie copiii noștri. 

 

La mulți ani, Transilvania IT Cluster! Vom continua, împreună, să construim punți, să creăm oportunități și să încurajăm inovarea! 

Our Anniversary Party

Mesaje din partea membrilor Transilvania IT Cluster

Ștefan Biji, CEO Eligma

George Luparu, K-Factory

bottom of page