Politica de Confidentialitate

Confidentialitatea dvs. este unul dintre angajamentele noastre fundamentale la Asociatia Transilvania IT (denumita in continuare„Transilvania IT Cluster” sau „noi”).

 

Prin urmare, avem grija sa prelucram datele dvs. personale in conformitate cu principiile stabilite in legislatia privind protectia datelor aplicabila in Romania, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si abrogarea Directivei 95/46 / CE („GDPR”). Datele cu caracter personal reprezinta orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, iar o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata direct sau indirect, in special prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici fizice, psihologice, mentale , identitate economica, culturala sau sociala.

 

Aceasta politica de confidentialitate priveste datele personale ale membrilor clusterului, partenerilor de afaceri, ale altor persoane care ne contacteaza si ne viziteaza, precum si ale reprezentantilor acestora, potentiali angajati, interni, asociati sau persoane care participa la evenimente organizate de sau cu implicarea Transilvania IT Cluster si se aplica la datele colectate prin intermediul site-ului nostru web, transilvaniait.ro, precum si la toate celelalte date cu caracter personal pe care le colectam prin e-mail sau alte contacte off-line sau in contextul evenimentelor organizate de sau cu implicarea Transilvania IT Cluster. Politica de confidentialitate descrie:

  • scopurile pentru care colectam si folosim datele dvs. personale

 

  • motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri

 

  • categoriile de date personale pe care le colectam si le prelucram

 

  • durata prelucrarii acestor date

 

  • cui putem dezvalui datele personale

 

  • transfer de date cu caracter personal

 

  • modul in care va protejam datele personale

 

  • politica cookie-urilor

 

  • drepturile dvs. si modul in care le puteti exercita


 

SCOPURI, MOTIVE PENTRU PROCESAREA SI CATEGORIILE DATELOR PERSONALE

In contextul interactiunii dvs. cu Transilvania IT Cluster, dvs., in calitate de persoana fizica, puteti fi supus activitatilor de prelucrare a datelor pe care le efectuam.

 

Ce informatii personale colectam despre tine?

 

Putem colecta informatii personale de la dvs. in cursul activitatii noastre, inclusiv prin utilizarea site-ului nostru web, cand contactati sau solicitati informatii de la noi, cand angajati serviciile noastre sau ca urmare a relatiei dvs. cu unul sau mai multi dintre personalul nostru.

 

Informatiile personale pe care le prelucram includ:

Informatii de baza, cum ar fi numele dvs. (inclusiv prefixul numelui sau titlul), compania pentru care lucrati, titlul sau pozitia dvs. si relatia dvs. cu o persoana

Informatii de contact, cum ar fi adresa dvs. postala, adresa de e-mail si numarul de telefon

Informatii financiare, cum ar fi informatii legate de plata

Informatii tehnice, cum ar fi informatiile din vizitele dvs. pe site-ul sau aplicatiile noastre sau in legatura cu materialele si comunicatiile pe care vi le trimitem electronic

Informatiile pe care ni le furnizati in scopul participarii la intalniri si evenimente, inclusiv accesul si cerintele dietetice

Identificarea si informatiile de fond furnizate de dvs. sau colectate ca parte a proceselor noastre de acceptare a afacerilor

Este posibil sa procesam unele dintre datele dvs. personale in contextul in care realizam fotografii / inregistrari video cu participantii la evenimentele organizate de sau cu implicarea Transilvania IT Cluster

Orice alte informatii referitoare la dvs. pe care ni le puteti furniza.

 

Motive pentru prelucrare:

 

Pentru a efectua un contract, angajarea unei persoane pentru a furniza serviciile noastre.

Pentru a respecta obligatiile legale si de reglementare.

In scopuri legitime de afaceri.

Consimtamantul expres. Pentru fotografii close-up/ inregistrari video, ne bazam procesarea pe consimtamantul dvs., exprimat inclusiv prin gesturi, comportament (de exemplu, postura dvs. in inregistrarile foto / video). Daca nu doriti sa apareti in astfel de fotografii / inregistrari video, aveti intotdeauna posibilitatea sa va adresati direct fotografului.

 

Va puteti retrage intotdeauna consimtamantul, exprimandu-va astfel optiunea de a nu primi buletinele noastre informative in viitor, facand clic pe „Dezabonati-va” atunci cand primiti e-mailul respectiv sau scriind la privacy@transilvaniait.ro

 

FURNIZAREA DATELOR PERSONALE

 

Cand datele sunt solicitate direct de la dvs., Transilvania IT Cluster va solicita sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal pe care le solicitam in scopurile mentionate mai sus, deoarece altfel nu vom putea desfasura activitatea noastra (inclusiv, printre altele, pentru furnizarea serviciilor noastre).

Daca furnizati Transilvania IT Cluster datele personale ale altor persoane fizice, va rugam sa comunicati acestora inainte de o astfel de dezvaluire modalitatea in care Transilvania IT Cluster intentioneaza sa prelucreze datele lor personale, asa cum este descris in prezenta Politica de confidentialitate.

 

DIVULGAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA PERSONALE

Desi, de regula, nu vom divulga datele dvs. personale unor terte parti, putem:

  • dezvaluie detaliile dvs. de contact afiliatilor nostri din cadrul Transilvania IT Cluster, partenerilor nostri contractuali si furnizorilor nostri de servicii (inclusiv procesatori de date);

 

  • dezvaluie date cu caracter personal relevante membrilor care au furnizat datele dvs. personale in contextul furnizarii serviciilor solicitate de la noi, daca este necesar pentru indeplinirea acestor scopuri;

 

  • dezvaluie imagini foto / video inregistrate in contextul evenimentelor organizate de sau cu implicarea Transilvania IT Cluster (inclusiv in contextul organizarii seminariilor web), prin publicarea unor astfel de imagini pe site-ul nostru, www.transilvaniait.ro sau pe platforme sociale precum Facebook, LinkedIn sau YouTube

 


 

DURATA PRELUCRARII

Ne propunem sa pastram datele dvs. cu caracter personal pe durata acordului de asistenta, precum si ulterior, in conformitate cu politicile noastre interne si cu obligatiile legale care ne revin.

Datele dvs. personale sunt stocate numai atat timp cat este necesar sa le salvati pentru a indeplini scopurile pentru care datele au fost colectate in conformitate cu aceasta politica de protectie a datelor. Este posibil sa salvam mai multe informatii daca este necesar pentru a ne conforma cu alte cerinte legale. Stocam informatii despre membri / clienti timp de maximum 12 luni dupa ce membrul / clientul nu mai are o relatie valida, in curs, cu noi.

TRANSFERUL DE DATE PERSONALE

Nu transferam datele dvs. cu caracter personal catre tari din UE / din afara UE, cu exceptia cazului in care este prevazut in mod expres prin lege sau atunci cand este necesar in scopul colectarii datelor. In cazul in care apar modificari, veti fi informat in mod corespunzator.

 

CUM PROTEJAM INFORMATIILE PERSONALE

Folosim o varietate de masuri tehnice si organizatorice pentru a va proteja informatiile personale de accesul, utilizarea, divulgarea, modificarea sau distrugerea neautorizata in conformitate cu legile aplicabile privind protectia datelor.

 

POLITICA COOKIE

La navigarea pe site-ul transilvaniait.ro, datele referitoare la vizita dvs. sunt generate automat. Acestea includ adresa dvs. IP, browserul dvs., timpul de accesare, pagina accesata sau documentul si alte date tehnice. Site-ul transilvaniait.ro nu foloseste cookie-uri pentru urmarirea optiunilor dvs. de navigare, urmarirea cautarilor dvs. sau a altor elemente potential intruzive.

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt ora si data accesarii site-ului internet si adresa IP de la care a fost accesat site-ul nostru de internet.

Ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a asigura buna functionare a site-ului nostru pe  Internet, precum si imbunatatirea acestuia.

DREPTURILE DVS.

In calitatea dumneavoastra de persoane vizate, GDPR va ofera o serie de drepturi, inclusiv:

Dreptul de acces (articolul 15 din GDPR)

Aveti dreptul de a obtine de la Transilvania IT Cluster confirmarea daca datele dvs. personale sunt sau nu procesate si, acolo unde este cazul, accesul la datele personale.

 

Dreptul la rectificare (articolul 16 din GDPR)

Aveti dreptul de a obtine de la clusterul IT Transilvania rectificarea datelor personale inexacte care va privesc. Avand in vedere scopurile prelucrarii, aveti dreptul de a completa datele personale incomplete.

Dreptul la stergere („dreptul la uitare”) (articolul 17 din GDPR)

In cazul in care (1) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare in legatura cu scopurile pentru care au fost colectate, (2) retrageti consimtamantul pe care se bazeaza prelucrarea si nu exista un alt temei legal pentru prelucrare, (3) va opuneti prelucrarea si nu exista motive legitime imperative pentru prelucrare sau (4) datele personale au fost prelucrate ilegal, aveti dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc.

 

Dreptul la restrictionarea procesarii (articolul 18 din GDPR)

Aveti dreptul de a obtine restrictia de prelucrare a datelor cu caracter personal de catre Clusterul IT Transilvania in cazul in care se aplica una dintre urmatoarele:

  • corectitudinea datelor cu caracter personal este contestata de dvs., pentru o perioada care permite operatorului sa verifice exactitatea acestora;

  • prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii acestora;

  • Transilvania IT Cluster nu mai are nevoie de datele dvs. personale in scopul prelucrarii, dar acestea sunt solicitate de dvs. pentru stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale;

  • v-ati opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, in asteptarea verificarii daca temeiurile legitime ale clusterului IT Transilvania il anuleaza pe ale dvs.

 

Dreptul la portabilitatea datelor (articolul 20 din GDPR)

Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc, pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit de masina si aveti dreptul de a transmite acele date catre un alt operator fara obstacole de la Transilvania IT Cluster, unde :

  • prelucrarea se bazeaza pe acordul dumneavoastra in conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) sau articolul 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract in conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (b);

  • prelucrarea se efectueaza prin mijloace automate.

 

Dreptul de a obiecta (articolul 21 din GDPR)

Veti avea dreptul sa va opuneti, in orice moment, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal din motive legate de situatia dvs. particulara, operatiunile de prelucrare a datelor cu caracter personal, necesare indeplinirii unei sarcini desfasurate in interesul public. sau care rezulta din exercitarea unei autoritati oficiale investite in Clusterul IT Transilvania si / sau procesarea efectuata in scopul intereselor legitime urmarite de Clusterul IT Transilvania sau de catre un tert, inclusiv profilarea bazata pe aceste dispozitii . Daca v-ati exercitat deja dreptul de obiectiune, Clusterul IT Transilvania nu poate prelucra datele dvs. personale, dar pentru cazul in care Transilvania IT Cluster dovedeste ca exista motive legitime si imperative care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra interesului public, drepturilor si libertatile persoanei vizate sau ca scopul prelucrarii este stabilirea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta de justitie.

 

Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata (articolul 22 din GDPR)

Aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice care va privesc sau care va afecteaza in mod semnificativ, cum ar fi performanta la locul de munca

 

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia:

 

  • este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre dvs. si clusterul IT Transilvania;

 

  • este autorizata de legislatia Uniunii sau a statelor membre la care este supus controlorul si care stabileste, de asemenea, masuri adecvate pentru a proteja drepturile, libertatile si interesele legitime ale persoanei vizate; sau

 

  • se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.


 

Dreptul de a va retrage consimtamantul (articolul 7 alineatul (3) din GDPR)

In cazul in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, aveti dreptul sa va retrageti consimtamantul in orice moment prin trimiterea unei cereri exprese. Daca considerati ca drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal au fost incalcate, aveti:

 

  • Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal;

  • Dreptul de a aduce problema in fata unei instante competente.

Ne bucuram sa va asiguram exercitarea acestor drepturi.

 

Puteti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus si sa aflati mai multe despre aceste drepturi depunand la noi, in calitate de operator de date, o cerere scrisa la Asociatia Transilvania IT, 4 Bld. Strada Nicolae Titulescu, Cluj-Napoca, judetul Cluj, Romania sau prin e-mail la adresa privacy@transilvaniait.ro.

 

De asemenea, aveti dreptul de a depune o reclamatie la autoritatea de protectie a datelor, avand sediul central la B-dul Gheorghe Magheru 28-30 G-ral. Sector 1, Bucuresti, 010336, Romania.

Ne-am angajat sa tratam mereu solicitarile dvs. cu cea mai mare atentie si sa adresam orice intrebare pe care o puteti avea in cel mai scurt timp posibil.

 

VERSIUNI LA ​​ACEASTA POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Aceasta politica de confidentialitate este in vigoare incepand cu mai 2020.

 

Aceasta politica de confidentialitate poate fi actualizata din cand in cand. Orice actualizare va deveni aplicabila in termen de 7 zile de la publicarea noii versiuni pe site-ul web Transilvania IT Cluster.

Dimitrie Cantemir St, no. 1

Cluj - Napoca

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

©2020 Transilvania IT Cluster.

 

Made with ♥️ in Transylvania by Wolfpack Digital.