top of page

Grupuri de lucru

coordonate de Transilvania IT Cluster

Untitled (2).png

DIGITAL HEALTH

Digital Health WG se întrunește regulat, la fiecare 2 luni. Scopul grupului de lucru este de a identifica nevoile actuale ale comunității de sănătate digitală și de a găsi instrumentele și resursele adecvate pentru a implementa proiecte relevante care pot fi replicate în alte regiuni/sectoare. În cadrul grupului sunt discutate o serie de oportunități de finanțare cu scopul de a crea echipe de colaborare care solicită finanțare pentru a-și implementa soluția de eHealth.

INDUSTRY 4.0

Verticala Hub-ului European de Inovare Digitală din Transilvania și Clusterul Transilvania IT, se concentrează pe automatizarea proceselor în domeniul producției. Grupul caută să identifice oportunități de parteneriat între organizații care oferă soluții de automatizare și fabrici care nu au adoptat încă un mod digital de lucru.

industry 4.0  (1).png
HR WORKING GROUP-2.png

HR

Unul dintre grupurile de lucru pe care Transilvania IT le coordonează de peste 4 ani este grupul de lucru HR, grup care identifică nevoile de formare ale angajaților companiilor membre și oferă soluții pe latura de dezvoltare profesională, atât în ​​zona soft. abilități și domeniul tehnic de curs. Grupul de lucru se întrunește periodic, o dată pe lună. Grupul discută oportunități de dezvoltare a competențelor adecvate cerințelor pieței muncii, oportunități oferite de Transilvania IT Cluster în calitate de Beneficiar / Partener în proiecte cu finanțare europeană sau ca Furnizor Autorizat de Training. Managerii HR ai companiilor membre fac parte din acest grup de lucru.

GREEN & DIGITAL

Acest grup are ca focus explorarea tehnologiilor și modelelor de business care promovează sustenabilitatea și tranziția verde. Prin acest grup, ne propunem să aducem împreună companiile noastre membre specializate pe această verticală pentru a explora împreună acest domeniu. 

 

În cadrul acestui grup de lucru ne propunem să organizăm întâlniri trimestriale cu participanții., dezbateri despre modele de business green and digital, linii de finanțare, update-uri legislative și prezentări de tehnologii, dar și să explorăm soluțiile de ultimă generație, atât la nivel național, cât și internațional.

GL Green and Digital - LOGO (3).png
bottom of page