top of page
aboutus-Mission&vision_transition pictur

Misiune si viziune

Misiunea noastra este in primul rand sa reprezentam interesele companiilor membre si sa generam valoare adaugata pentru ele prin toate angajamentele noastre, contribuind in acelasi timp la dezvoltarea ecosistemului nostru regional.

Vedem tehnologiile digitale nu ca pe o componenta promitatoare din viitorul indepartat, ci ca pe o componenta foarte prezenta si importanta a societatii noastre.Din acest motiv lucram la implementarea solutiilor de digitalizare si transformare digitala in constructia ecosistemului nostru. Noi vedem tehnologia nu ca pe un scop final, ci ca pe un facilitator care poate sustine si oferi solutii moderne pentru alte sectoare de afaceri, autoritati publice, mediul academic si societate in general. Impreuna credem ca putem contribui cu totii la cresterea calitatii vietii comunitatilor noastre la nivel local, regional, national si european.

Directii strategice

Suntem o organizatie activa care colaboreaza cu companiile membre pentru cresterea nivelului de constientizare asupra capacitatilor, capabilitatilor  si potentialului imens al sectorului ITC din ecosistemul regional.

Cream valoare prin programe, proiecte si activitati care sunt canalizate pe 3 directii strategice principale:

Capacitati si capabilitatilor

Servicii pentru inovare

Matchmaking si  

Internationalizare

Ne orientam eforturile pentru ca municipiul Cluj-Napoca sa fie capitala inovarii in Europa Centrala si de Est

bottom of page