top of page

vin., 24 nov.

|

Cluj-Napoca

Întâlnirea Grupului de Lucru Industrie 4.0

O întâlnire specială cu reprezentanții întreprinderilor mici și mijlocii din Nord-Vestul României, în cadrul Târgului Întreprinderilor Mici și Mijlocii din 2023 - IT și Industrii 4.0.

Registration is closed
See other events
Întâlnirea Grupului de Lucru Industrie 4.0
Întâlnirea Grupului de Lucru Industrie 4.0

Ora și locul

24 nov. 2023, 10:00

Cluj-Napoca, Str. Tiberiu Popoviciu nr. 2-4, Cluj-Napoca 400647, Romania

Despre eveniment

Vă invităm la un eveniment important pentru afacerile voastre! Este vorba despre o întâlnire specială pentru reprezentanții întreprinderilor mici și mijlocii din Nord-Vestul României, în cadrul Târgului Întreprinderilor Mici și Mijlocii din 2023 - IT și Industrii 4.0.

Evenimentul va avea loc pe 24 noiembrie, începând cu ora 10, la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC), Str. Valea Chintăului nr. 1, Cluj-Napoca.

La această întâlnire, sub coordonarea Grupului de Lucru Industrie 4.0, veți avea șansa să aflați mai multe și să vă implicați în procesele de digitalizare ale IMM-urilor. Programul zilei include:

  1. Informații despre finanțare:Aflați detalii despre sursele de finanțare disponibile și cele care urmează să fie deschise pentru adoptarea tehnologiilor digitale în cadrul Industriei 4.0. Veți primi informații despre programe precum Digital Europe, Single Market, Horizon Europe și Programul Regional Nord-Vest.
  2. Exemple de proiecte de succes:Descoperiți proiecte din regiunea noastră care au avut succes. Vă vor oferi idei și ghidare pentru propriile voastre inițiative.
  3. Networking și matchmaking:Participați la sesiuni de networking dedicate pentru a iniția colaborări între furnizorii de tehnologie și reprezentanții IMM-urilor. Este o oportunitate excelentă pentru a întâlni potențiali parteneri și a explora posibilități de colaborare.

Nu ratați această ocazie de a vă implica în era Industriei 4.0 și de a vă consolida poziția în domeniu. Vă așteptăm cu entuziasm la CREIC, pe 24 noiembrie 2023!

Evenimentul este organizat sub umbrela grupului de lucru Industrie 4.0, coordonat de către Transilvania IT Cluster și Clusterul Mobilier Transilvan, sub aripa The European Digital Innovation Hub in Transilvania.  Vezi mai multe informații despre TIMM 2023 Pentru a vă confirma participarea la întâlnire, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa tdih@transilvaniait.ro.

Distribuie evenimentul

bottom of page