top of page

mar., 16 apr.

|

B2Match

Matchmaking Event

Transilvania IT Cluster organizează, alături de partenerii din proiectul BOOST, un eveniment de informare și matchmaking, care va reuni companii, centre de cercetare, universități și alte entități din nord-estul Bulgariei, nord-vestul României, Catalunya, Tartu (Estonia) și Vejle (Danemarca) interes

Registration is closed
See other events
Matchmaking Event
Matchmaking Event

Ora și locul

16 apr. 2024, 10:00

B2Match

Despre eveniment

Evenimentul este conceput pentru a facilita conexiunile între organizațiile din cluster și potențiali parteneri în vederea dezvoltării de consorții pentru programele Horizon Europe & I3.

Evenimentul va include prezentări despre oportunitățile de finanțare ale Industriei 4.0 în cadrul Horizon Europe, dar și sfaturi practice pentru redactarea proiectelor. După aceasta, o sesiune dedicată de networking va oferi participanților o platformă pentru a-și prezenta ideile de proiect și pentru a intra în legătură cu potențiali parteneri.

După evenimentul din 16 aprilie, participanții vor avea la dispoziție platforma B2Match timp de 10 zile, unde vor putea să se conecteze cu alte companii, să programeze întâlniri unu-la-unu și să consolideze parteneriate pentru proiectele lor Horizon Europe.

Înregistrați-vă acum pentru a vă asigura locul, aici.

Distribuie evenimentul

bottom of page