top of page

Evenimente recomandate

Public·5 members

EU4Digital ICT Innovation Forum și Clusters Meet Regions | 9-11 Octombrie | Chișinău, Moldova

În perioada 9-11 octombrie vom participa la 2 evenimente în Chișinău care se desfășoară în paralel - EU4Digital ICT Innovation Forum și Clusters Meet Regions.

Înregistrările sunt încă deschise, așadar dacă prezintă interes pentru voi, vă invităm să vă înscrieți aici 👉 https://bit.ly/3Tmxdaw

Evenimentul din acest an, organizat în colaborare cu Alianța Europeană a Clusterelor, va reuni lideri ai #TransformăriiDigitale din regiunea Parteneriatului Estic pentru a discuta rolul clusterelor de inovare în promovarea digitalizării.

Așa cum am menționat mai sus, Forumul se va desfășura în paralel cu evenimentul „Clusters Meet Regions”, organizat de Platforma Europeană de Colaborare a Clusterelor și EU4Moldova Focal Regions Programme.

De la descoperirea celor mai recente rezultate ale sondajului realizat de EU4Digital privind capacitatea clusterelor, până la obținerea unor perspective asupra sprijinului politic, acest eveniment este de neratat!

ree

2 Views
bottom of page