top of page

Learn2Do4Entrepreneurship isi propune sa dezvolte abilitati antreprenoriale si sprijina initiativele de afaceri prin promovarea culturii antreprenoriale in regiunea de Nord-Vest a Romaniei. Proiectul asigura accesul la servicii integrate de consultanta, sprijin pentru demararea afacerilor, asistenta, indrumare si instruire antreprenoriala.

Learn2Do4Antreprenoriat

Finantat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, schema de ajutor de stat Romania Start Up Plus, este implementata de o echipa de experti din 7 institutii partenere - CIVITTA Strategy & Consulting SA, ARIES Transilvania, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj -Napoca, Asociatia Clusterului Mobilier din Transilvania, Asociatia Cluster Agro-Food-Ind Napoca, Asociatia Ropot si Universitatea din Oradea.

 

440 de persoane au participat la un program de formare care vizeaza dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale, dintre care 49 de start-up-uri care au primit o subventie de 36.000 de euro, precum si au participat la un program de consiliere si consiliere in timpul implementarii planului de afaceri.

 

Ca partener al proiectului, ARIES Transilvania a organizat cursuri acreditate de formare in competente antreprenoriale pentru o parte din grupul tinta, fiind implicat direct in atribuirea planurilor de afaceri, organizarea activitatii de practica in companiile active in domeniul antreprenoriatului  si, in prezent, in organizarea de mentorat si activitati de consiliere. Activitatile proiectului sunt in desfasurare pana in iunie 2020.

bottom of page