top of page

Întâlniri constructive și discuții importante despre digitalizarea IMM-urilor, la Digital Up

Cea de-a V-a ediție a proiectului Digital UP - Dezvoltare Antreprenorială pentru IMM-uri, s-a desfășurat la Cluj-Napoca, evenimentul fiind organizat de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) împreună cu Patronatul Femeilor Antreprenor.


Tema principală a conferinței a fost digitalizarea, implementarea acesteia și nevoia IMM-urilor de asistență în acest domeniu, iar printre vorbitori s-au numărat persoane de decizie din Guvernul României, specialiști, manageri și reprezentanți ai unor branduri mari din Cluj și din țară.


Transilvania Digital Innovation Hub a fost reprezentat de Bianca Muntean, Cluster Manager Transilvania IT și Consul Onorific al Republicii Estonia, speaker în cadrul evenimentului.

Bianca a prezentat activitatea și misiunea Transilvania Digital Innovation Hub, aceea de a oferi sprijin IMM-urilor și de a mijloci relația între furnizorii de servicii digitale și beneficiarii acestora, de a implementa digitalizarea în rândul întreprinderilor mici și mijlocii.

În acest sens, Bianca a transmis un apel pentru ca toți actorii din acest domeniu să își unească eforturile și să lucreze împreună, pentru rezultate optime.


”Corelarea eforturilor pe care le facem la nivel regional și local e foarte importantă, iar un lucru pe care mi-l doresc foarte mult este să ne unim forțele. Nu are sens să lucrăm fiecare în ”căsuța” noastră și fiecare doar în cadrul organizațiilor pe care le reprezentăm, e important să fim o voce unică, puternică, și să ajutăm beneficiarii, adică întreprinderile mici și mijlocii care au nevoie de digitalizare.” - Bianca Muntean, Cluster Manager Transilvania IT
Printre cei care au mai luat cuvântul s-au numărat domnul Marcel Boloș - ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, domnul Marius Poșa - subsecretar de stat în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, și Mircea Abrudean - șeful Cancelariei Prim – Ministrului României.


Transilvania Digital Innovation Hub a participat și la prima ediție Digital UP, de la Constanța, și ne-am bucurat să fim prezenți și la ediția desfășurată la Cluj-Napoca.


Mulțumim CONAF pentru invitație, este nevoie de cât mai multe astfel de inițiative, care să creeze dialog și să genereze cele mai bune soluții pentru dezvoltarea și evoluția întreprinderilor românești!

Digital UP - Dezvoltare Antreprenorială pentru IMM-uri este un proiect național dedicat digitalizării, inițiat de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) împreună cu Patronatul Femeilor Antreprenor (PFA). Proiectul își propune să dezbată, să informeze, să educe și să identifice soluțiile digitale pentru a depăși provocările prezentului.


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page