top of page

Energie și creativitate la IdeaJam, powered by Innovation Labs

IdeaJam powered by Innovation Labs s-a desfășurat aseară la ABC Incubator și a fost un eveniment plin de energie și creativitate. A fost, de asemenea, o ”prefață” pentru Hackathonul Innovation Labs, care se va desfășura în weekendul 23-24 martie, la ABC Incubator.


S-au strâns peste 80 de tineri cu idei de afaceri, grupați în echipe sau singuri, în căutare de parteneri de alături de care să își dezvolte un business. 


În prima parte a serii, participanții au avut ocazia să asculte sfaturi de la Cristian Munteanu, founder and managing partner Early Games Venture, care a intrat online live și a răspuns la întrebările și curiozitățile tinerilor viitori antreprenori.


A urmat un workshop susținut de Alexandru Bogdan, co-fondator Linnify, unde participanții au învățat cum să-și valideze și să își șlefuiască ideile în concordanță cu nevoile pieței, dar și cum să-și pregătească prezentările pentru Hackathon. Apogeul serii a fost sesiunea de pitch-uri. Fiecare echipă sau participant a avut un minut pentru a-și prezenta ideea în fața juriului. Mai timizi sau mai îndrăzneți, toți au reușit să transmită colegilor și juriului ideea pe care au avut-o pentru un viitor business. 


După pitch-uri, a venit o pauză binemeritată, cu pizza și socializare, în timp ce juriul a decis câștigătorii - echipele care au impresionat cu idei inovatoare și bine prezentate.Juriul a fost format din: Victor Motogna - Head of Web Development la WolfPack Digital, Alexandru Bogdan - Co-fondator Linnify și Co-CEO la Linnify și Călin Săhleanu - Manager ABC Incubator, development manager al diviziei Proiecte Speciale al AROBS Transilvania Software.


În ordinea punctajelor, aceștia au fost câștigătorii, care au strălucit cu ideile lor și au fost răsplătiți cu vouchere de la eMag:

  1. Palmsy

  2. StudJob

  3. Vital Alert

  4. AtruX

  5. Unleashed Engineering

  6. Focus

  7. Love ScienceUrmează Hackathonul Innovation Labs, care se va desfășura în 23-24 martie la ABC Incubator și va găzdui, cu siguranță, și mai multe idei creative. Înscrierile pentru Hackathon se mai pot face până în 18 martie, aici.


Postări recente

Afișează-le pe toate

Комментарии


bottom of page