top of page

Green and digital transition: Priorities for Romania's digital future - EU Industry 2022 local event


Transilvania Digital Innovation Hub organizează evenimentul "Green and digital transition: Priorities for Romania's digital future. From Europe to the region through Transilvania Digital Innovation Hub. A plan for young and talented people in the region", care va avea loc în 25 februarie, sub umbrela EU Industry Days 2022 .

Evenimentul se organizează în format virtual, pe platforma ZOOM, unde vă încurajăm să vă înscrieți pentru a asista la o serie de prezentări și discuții cu mai mulți speakerii invitați să își expună opiniile și experiența care privesc și au tangență cu viitorul digital al României.

Focusul din acest an este pe tineri, mai exact, pe felul în care tânăra generație poate modela viitorul industriei din Cluj-Napoca și din întreaga regiune.

Ne propunem să prezentăm tinerilor perspectivele și oportunitățile pe care le au la îndemână, aici, în România, dacă doresc să acceseze diverse programe antreprenoriale și nu numai, disponibile în ecosistem.


Speakerii invitați la evenimentul din acest an reprezintă diverse domenii de activitate. Aceștia își vor prezenta opiniile și experiențele profesionale legate de tranzițiile verzi și digitale, ca parte a priorităților ce țin de viitorul digital al României, după care vor intra în dialog cu participanții la eveniment. Pe lista speakerilor se află:

  • Ulla Engelmann, Acting Director Networks & Governance at European Commission

  • Bianca Muntean, Transilvania Digital Innovation HUB, coordinator

  • Ciprian Morcan, Transylvanian Furniture Cluster, manager

  • Prof. Felix Arion, AgroTransilvania Cluster, manager

  • Assoc. Prof. Sergiu-Dan Stan, PhD Eng. at Technical University of Cluj-Napoca

  • Conf. dr. Simona Motogna, Faculty of Mathematics and Computer Science at Babes Bolyai University

  • Ovidiu Cîmpean, Representative of local public authorities

  • Prof. Răzvan Cherecheș, Executive Director - Center for Health Policy and Public Health at Babes-Bolyai University

  • Prof. Alexandru Roja, professor & Head of Innovation and Digital Transformation la Transilvania IT Cluster

  • Andra Tănase, project manager Transilvania It Cluster

Evenimentul este public, motiv pentru care vă încurajăm să vă înscrieți urmând acest link:Zilele industriei UE este evenimentul anual emblematic al Europei, care aduce la un loc lideri din domeniu și pune în discuție provocările și oportunitățile comune din această industrie, încercând să găsească răspunsuri care privesc țările membre UE, în ceea privește progresul tranziției verzi și digitale.

Ediția din acest an va stimula discuțiile între ecosistemele industriale cu privire la tranziția lor verde și digitală, în sprijinul consolidării rezilienței companiilor din UE (inclusiv IMM-urilor). De asemenea, se vor purta discuții despre modul în care tânăra generație poate modela viitorul industriei din UE, în conformitate cu propunerea Comisiei de a face din 2022 Anul european al tineretului.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page