Andrei e forța tăcută, extrem de prețioasă, din cadrul echipei Transilvania IT - și, pentru mulți dintre noi, pare că a fost aici de la începutul timpurilor. Cert este că știe să răspundă la absolut orice întrebare despre cluster, despre membri, despre parteneri, despre proiecte ori despre… vinuri.
Este al doilea cel mai vechi coleg din organizație, iar datorită și lui arhitectura organizațională arată așa cum e azi. Sunt peste 7 ani de când pune umărul la clădirea acesteia și o știe ca nimeni altul.
Despre cum un internship poate să pună amprenta asupra carierei, a organizației și a cursului vieții.
Am ajuns în această organizație în august 2017, la o recomandare de a face un internship, care a durat o lună și un pic, timp în care mi-am dat seama că îmi place domeniul și mă regăsesc pe termen lung în această construcție. Odată cu încheierea perioadei de internship, am fost angajat în rolul de asistent executiv, pe parcurs reușind să evoluez profesional, acumulând experiență prin roluri precum: expert comunicare externă, coordonator proiecte și responsabil de relația cu membrii.
Andrei a prins începuturile dezvoltării clusterului, când parte din activitățile de acum erau doar idei și visuri, materializate ulterior și datorită implicării și încrederii în potențialul organizației, alături de Bianca.
A avut o ascensiune rapidă datorită asumării, seriozității, muncii, dedicării totale, talentului, dar și a faptului că îi place extrem de mult ceea ce face. Iar acest lucru i-a adus și foarte multe reușite importante, atât personal, cât și pentru Transilvania IT Cluster.
Având în vedere experiența și implicarea, de când sunt la Transilvania IT Cluster am reușit să mă atașez de majoritatea activităților care au loc în organizație. Cea mai mare satisfacție îmi oferă rezultatul final sau evoluția lucrurilor inițiate în trecut, care ajung să fie apreciate de către comunitatea pe care o deservim.
În acest moment Andrei este Head of Projects și este parte din echipa de management și strategie a organizației. Totodată, a fost și este un punct de sprijin și îndrumare pentru majoritatea colegilor care s-au alăturat echipei pe parcurs.
Are extrem de multe rezultate notabile, printre care se regăsesc: coordonarea proiectului BOWI, a proiectului DIH2, atragerea de finanțări de ordinul milioanelor de euro pentru firmele din cluster și sute de alte activități care, puse la un loc, au contribuit la construcția solidă care este astăzi Transilvania IT Cluster. Toate aceste lucruri i-au adus recunoaștere atât din partea partenerilor internaționali, cât și a membrilor și echipei noastre.
Andrei este unul dintre tinerii care a ales Clujul pentru a construi și a se dezvolta, deși, cu potențialul și capacitățile sale, ar fi putut alege orice alt oraș sau țară din lume. A venit din Republica Moldova la Cluj, unde a decis să rămână, iar de peste 7 ani este parte din Transilvania IT Cluster.
În timpul liber merge cu prietenii prin drumeții și călătorii menite să îl relaxeze și deconecteze de la job.
Prins în roller-coasterul zilnic al vieții de adult, am ajuns să am tot mai puțin timp alocat activităților de hobby; cu toate acestea, atunci când găsesc un weekend mai puțin aglomerat, merg în drumeții pe munte și călătorii către noi destinații.
Îmi place să “ingineresc” (asamblare device-uri/curățare și optimizare etc.), gătesc (mai rar în ultima vreme, dar mă bucur de momentele în care sunt automotivat să o fac, deoarece mă ajută să mă detașez) și să schiez în sezonul rece. Uneori mai ajung să fiu “prizonier” al unor noi activități propuse de prieteni, precum plimbări cu yachtul între insulele Greciei.
Cu și despre viață cu #dreamteamTransilvaniaIT
Recomandă-ne o carte.
”Why nations fail” – o carte despre societăți, instituții, guvernare, geo-politică și istorie, prin care conștientizăm evoluția sănătoasă și nesănătoasă a comunităților, reprezentate prin construcții statale.
Care este filmul tău preferat?
Nu am un film preferat, dar aș menționa un desen animat – ”Avatar: The last airbender” din adolescență, de care am fost pasionat mulți ani la rând și care m-a motivat inclusiv să învăț să creez propriul website html la vârsta de 13 ani, prin intermediul căruia am adunat o comunitate de fani ai desenului animat în mediul online.
Cafea sau ceai?
Amândouă. Ceaiul seara și în weekend, cafeaua în timpul săptămânii.
Care este mâncarea ta preferată?
Ador fructele de mare și combinații noi de rețete, păstrând stilurile de bază – apreciate în toată lumea: mediteraneeană, tradițională românească, iberică etc.
Care este locul tău preferat dintre toate destinațiile în care ai călătorit?
Orice călătorie mă fascinează, prin prisma faptului că reușesc să cunosc noi teritorii, comunități și istoria acestora.
Dacă ai avea pe birou un buton magic care să-ți aducă tot ce vrei, ce ai cere?
Cafea și apă
Dacă ai avea o superputere pentru o zi ce ai alege sa faci cu ea?
Despre ce superputeri vorbim? Aș opri războaiele 😊
コメント